займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ett barn ,ett litet barn är värnlöst står helt utan skydd. Sårbara, små och människor. Oavsett kön,ålder eller ursprung så är de barn. Ett barn blir vad vuxna visar de i livet oftast.  Det finns exempel såklart där barn trots god uppfostran endå inte mår väl.

Ett barn har inga skrupler. Ärliga ,raka, helt utan konsekvens tänkande. De är ditt ansvar och det är mitt ansvar för framtiden. Inget ”mina barn – och andras jävla ungar ” tänk. Utan alla barn är allas ansvar om vi kunde fått till detta så hade fler barn räddats från att utsättas. Det hade blivit allas ansvar att se till så barnen skyddas.

Könsstympningar och barn äktenskap får ta plats i vårt land . Och jag tyckte lagen i Sverige är galen när vi inte skyddar våra slagna och sexuellt utnyttjande barn. Men ….

Vad ska man tro om ett land som låter andra kulturer fortsätta strida mot barns rättigheter och barnkonventionen.

Vi tillåter vuxna män vara gifta med små barn,barn som tvingas ha sex och vara hustru åt en karl. Och vi tillåter könsstympningar!

Och  Sverige kallar sig barnland varför var jag ens med i rädda barnen när vi inte ens följer barnkonventionen i vårt land

Som allt annat lever vi i en förljugen värld