Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Dum blir dummare

http://www.aftonbladet.se/a/zq2VO

Ja då var vi där nu med. Nu ska vi dela upp oss efter kön. Mans fri festival. Vet inte om jag ska skratta eller om jag faktiskt ska gråta. Idén efter alla sexuella övergrepp.

Ska vi inte först ställa oss några frågor i detta, jag förstår att feminister kanske hoppar jämfota av lycka. Men det gör inte jag. Varför ska alla män bli syndabockar ?

Och

Ska vi kanske sluta bygga vårt samhälle efter brott. På det viset målar vi in oss i ett hörn där vi accepterar övergrepp och våldtäkter förutom på de mans fria tillställningarna. Samt att vi dessutom diskriminerar männen. De där fina männen.

Ska inte samhällets instanser istället se till att vårt samhälle är lika tryggt som det var en gång? Ska samhället inte se till att rättsväsendet tar sitt ansvar och skyddar sina medborgare?

Det är fruktansvärt illa ,näst intill horribelt att man tycker dessa idéer är bra ,när det handlar om att stänga ute andra människor ,varför ska skötsamma män få lida.

Ska vi verkligen dra det så långt som att köns fördela oss ?

Nä tänker ni fåniga feminist kvinnor kläcka såna här idéer ,då är det dags för mig att trycka upp lite armband : frys inte ut våra män!

Gör om – gör rätt

Lagför & skicka hem! Så kan vi har en festival där alla kan delta.

Annonser