Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ni får det Sverige ni velat ha

Jag låg i gräset och tittade upp på molnen. Att studera molnen och de olika figurerna som formades var rogivande. Året är 1980 då jag är 6 år. Levde i en av Göteborgs förorter, Biskopsgården.

Jag kan varenda stig ,väg, skjul,skola, jogging spår och nästintill varenda nypon buske från Länsmansgården ner till vårväderstorgets industri område.

Det finns människor som jobbat och levt i stadsdelen likt jag själv.

Människor som sa att jag brinner för folket i det.

Och sa att de ej flytta pga utvecklingen ,men varför ljuga ?

Ni flydde precis pga samma sak som mig. Och hade jag vetat hur mycket bättre det skulle bli att lämna storstaden och förorten för landsbygden så skulle jag gjort det för längesen. Även om mitt hjärta alltid är i förorten. Men jag vill poängtera att det Biskopsgården som är idag är inte längre mitt barndomshem. Det är inte ens där mitt hjärta en gång fanns.

Det som varit i stadsdelen under 15-20 år är ett upptrappat segregerat litet samhälle som bara blir fattigare och fattigare. Där man struntar i människor som lever. Och Jo det är sant. De vi levt i under dessa år med alla kulturella skillnader och utanförskap med upptrappat våld och övergrepp är detta ni ser nu i resten av Sverige .

Nu först får Östermalm sin första handgranat utanför en lägenhet ,grattis Östermalm nu kommer kontentan av detta sk mångkulturella Sverige ni velat ha och det ni vägrat förstå hur vi levt.

Våra protester om att blanda alla kulturer med olika religioner har vi redan sett facit på. Vi protesterade ,vi kallades rasister av alla er socitets folk,som levde långt från verkligheten. Och som alltid själva vägrat ta emot flyktingar och narkomaner. För ni inte velat ha de i era villa kvarter.

Vi har haft lilla Afghanistan i flera år. Medans ni blundat och vägrat själva ta lite av bördan.

Öppna era hjärtan sa marlena Ernman medans jag sa : nä spika igen dörren.

Nu marlena ska det bli spännande och höra dig vilja öppna hjärtat när handgranaten ligger i din salong på din exklusiva villa.

Tro mig nu får ni se det helvete förorten haft länge ,undra om ni kan förstå sen att det går inte ta granater ifrån dessa människor genom snällhet.

Välkommen till verkligheten Sverige vi har ett nytt krig på väg tack vare att ingen lyssna på För orts packet.

 

Annonser