Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Afghanistan is not safe

Banderollen på medborgarplatsen får mig att haja till. Män som sitter med banderollen : Afghanistan is not safe.

Är Sverige säkert?

Kvinnor, barn och djur våldtas. Rättsväsendet släpper våldsmän under tesen : hellre fria än fälla. Våra politiker läcker säkerhetsinformation,vi kan inte släppa ut våra barn att leka längre för att ni kommit hit.

Erat klimat det klimatet ni flyr. Det ni kallar inte säkert,det samhället håller ni på att pränta in i våran luft vi andas. Om ni önskar trygghet varför följer ni inte vår lag och ordning. Varför skapar ni kaos på våra gator och torg .

Den banderollen kan ni rulla ihop ni tar ju med er ert krig hit. Sverige har ju blivit laglöst med er. Gränser sprängs och taken höjs för hur ni får lov att ta plats.

Ni gör ju samhället osäkert genom erat sätt att leva. Och det är sant ! Jag är född här och jag ser ju samhälls utvecklingen. Så mig går inte lura.

Man kan inte sitta och kräva att inte bli deporterad till oroligheter genom att fortsätta skapa oroligheter på sitt nya ställe. Det är ju människor som förstör sin plats på jorden. Det är ju inte naturen som skapar oredan ,den står ni ju själva för.

Åk hem och fortsätt leva i er otrygghet full av hat,krig ,våld och hot. Det hör inte hemma här. Kom tillbaka när ni kan följa svenska lagar och förordningar. Ni skapar nämligen ett laglöst Sverige som i sin förlängda arm kommer skapa den värld ni flyr från ,ska ni utvandra till nästa ställe ,för ni kommer få fly Sverige sen också när ni skapar samma värld här.

Någonstans får människan ta ansvar över sitt liv och vad man står för själv. Er mentalitet hör inte hemma i vårt samhälle och ska ni vara här så kan ni inte bryta våra lagar och sen ockupera medborgarplatsen med en banderoll som talar mot ditt egna sätt att agera. Det är ni som håller banderollen som skapar världen ni lever i. Och märkligt nog är inte Sverige säkert heller längre.

Undra vad det beror på

Annonser