Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ajlouni Albarmo, Nazir

En funktionsnedsatt kvinna våldtogs i april månad på en krogtoalett i Örebro.

Nu döms Ajlouni Albarmo, Nazir till från Syrien till 2,5 års fängelse och utvisning från Sverige.

Våldtäkten mot kvinnan skedde inne på en krogtoalett i Örebro den 9 april i i år. Kvinnan och den nu våldtäktsdömde Ajlouni Albarmo, Nazir till träffades på krogens dansgolv tidigare under kvällen. När hon sedan lämnade dansgolvet för att gå på toaletten, följde den 28-årige mannen efter.

Väl inne på toaletten hindrade han kvinnan från att röra sig och förgrep sig sedan på henne, innan han lämnade toaletten och gick tillbaka till dansgolvet igen.

Kvinnan berättar i förhör med polisen om hur situationen gjorde henne rädd och att hon vid tillfället hamnade i ett chocktillstånd. Hon beskriver att det svartnade för ögonen under övergreppet och att hon blödde och hade ont efter händelsen.

När mannen hade lämnat toaletten sökte kvinnan hjälp hos krogpersonalen som kallade polis till platsen. Kvinnan uppger hur hon har mått och sovit dåligt till följd av våldtäkten.

Enligt åtalet befann sig kvinnan i en särskilt utsatt situation till följd av en fysisk funktionsnedsättning. Det beskrivs också hur den 28-årige mannen använt sig av våld för att tvinga till sig samlaget.

Örebro tingsrätt bedömer att kvinnans berättelse får stöd av vittnesmål från flera i personalen på den aktuella krogen. Dessutom hittades blod från kvinnan i mannens kalsonger.

Av den anledningen väljer tingsrätten att döma den 28-årige mannen till ett 2,5 år långt fängelsestraff och utvisning från Sverige efter avtjänat straff. Han tillåts återvända till Sverige tidigast den 19 juni 2027.

Utöver det ska mannen betala kvinnan 180 000 kronor i skadestånd.

Annonser