Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Åldersbedömningar ny Rapport

https://www.svd.se/nya-uppgifter-fel-slutsats-att-de-ljuger-om-sin-alder/i/utvalt/om/debatten-om-aldersbestamning

Mycket märkligt att allting som har med dessa flyktingar att göra så skall Sverige hela tiden stryka medhårs. Jag tror det är just detta som ger människor ett väldigt agg. Detta som jag tidigare berört om att inte slå utsatta grupper mot varandra. Men med handen på hjärtat så anser jag att det är extremt daltande med dessa som kommit in i landet på senare år. Våra flyktingar som kommit tidigare har kunnat komma in i samhället. Vi hade en hel bunt jugoslaver som kom om ni minns det, när kriget pågick där nere. De hade inga svårigheter att komma in i samhället. Men här är någonting som går galet.

Kulturen blir den största krocken sedan mannaminnen. Här har vi ett gäng människor som kommer in i vårt land och som hela tiden sedan dag ett vägrat sina skyldigheter. Jag minns en incident speciellt när en buss stannade med flyktingar uppe i Grythyttan, där vägra man gå ur bussen. Krävde att man skulle till storstäderna. Och vad händer , de fick sin vilja igenom direkt. Redan där började även jag reagera. Om jag kommer från ett krig med bombningar och IS krig så lär ju jag strunta i vart jag hamnar , om jag skall vara riktigt ärlig så hade jag hellre legat i ett cykelrum (märk väl att jag säger att JAG hade hellre gjort det, jag påstår inte att man skall trycka in 20 personer i ett cykelrum) men opponera att det är de enda alternativet man har ,så hellre det än bombas sönder, skjuts till döds , torteras eller våldtas av 12 soldater.

Det jag inte förstår är att vi i Sverige bortser från våra egna lagböcker, och myndigheterna undrar varför svenskar och även andra invandrare som bott i Sverige länge reagerar. Skulle vi börja leva som dessa gör när de kommer hit så hade Sverige varit totalt Laglöst. Samhället och Sverige tänjer på gränser och på lagar som aldrig förr. Detta är något som skapar vrede, och det är faktiskt också det som skapar ett VI och ett DE. Och plötsligt har vi inget rättssäkert samhälle.

Det räcker väl till att avläsa domar i massvis av dessa sexuella övergreppen, där dessa män väljer att leva efter sin syn på kvinnan som man gör i deras hemland. Det räcker väl med att se på denna artikeln, hur många av oss svenskar skulle kunna ljuga om vår identitet och ålder utan att bli straffade. Men här skall det direkt försvaras, jag är ganska medveten om att de visst är medvetna om sina åldrar, ungefär lika medvetna är de att de får mer hjälp om de är barn. Medans våra egna utsatta barn ramlar mellan stolarna så skall det hela tiden prioriteras med flyktingfrågan.

Direkt när resultat kom från rättsmedicin så går man ut i fullständigt försvar och säger direkt att det är en felaktig bild av att de ljuger. Vi är medvetna , alla svenskar är mer än medvetna nu om hur naiva myndigheterna är, tänk om ni någon gång kunde se saker för vad de är. Ni tror på fullaste allvar att bara de kallar sig traumatiserade så skall de daltas. Och är man flykting och traumatiserad så kan du leva laglöst och slippa följa lagar och förordningar i detta lama Sverige. Så är den synen vi många svenskar ser på detta , ett gäng clowner som inte vet hur man skall integrera, men som i denna fullständiga integration glömmer vanliga svenskar och tillåter andra leva laglöst på grund av deras kultur, plötsligt skall vi ha överseende med deras syn, deras seder som strider mot allt det som vi lever och strävar efter här. Jämlikhet och inte göra skillnad.

Om ni undrar varför människor reagerar så tycker jag att jag varit ganska tydlig med detta i min text, eller behöver vi hyra in en tecken tolk som arbetar med hela kroppen för en beskrivning av tydligare bild för er, för ni verkar dock inte förstå en sak att det är ni makten som inte lyckats med integrationen och det är ni makten som skapar denna klyfta mellan VI Och DE, genom att inte behandla alla lika. Man kan inte glömma av sitt egna folk och de som kom tidigare och låta ett gäng leva laglöst och utsätta våra kvinnor, barn och samhället för fara utan att det skulle vara straffbart.

Det är straffbart för mig, det är straffbart för jugoslaven som kom 1988 , det skall gälla alla andra med. Och sluta försvara kriminella handlingar. På detta viset finns det inte någon form av rätts säkerhet. Idag förblir ett offer verkligen ett offer hela vägen, för laglösa Sverige skyddar kriminella, stor del är dessa ensamkommande barn som vi återigen nu trots åldersbestämning skall direkt gå ut och försvara.

Detta utgör ilskan många bär på

Jag skulle aldrig kunna leva så utan att straffas!

Och det vet vi alla är sant

 

Annonser