Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Äldre kvinna brutalt rånad i sin bostad

En äldre kvinna utsattes vid 19-tiden på lördagskvällen för ett mycket våldsamt och otäckt rån i sin bostad i Upplands Väsby, i norra Stockholmsområdet. Tre ynglingar trängde sig in i kvinnans lägenhet, knivskar henne och hotade henne sedan med kniv medan de sökte igenom lägenheten efter värdesaker. Rånarna, som tros vara i tonåren, har inte identifierats eller gripits. De signalement som uppges är vaga.

Kl. 19.21 på lördagskvällen anmälde en äldre kvinna, boende på Dragonvägen i Upplands Väsby, att hon blivit rånad i sin lägenhet. Kvinnan hade öppnat när det ringde på dörren. Utanför stod tre unga män. Männen trängde sig in i lägenheten och brottade ner den gamla damen på golvet. En av männen bar kniv. Han ska ha skurit kvinnan i händerna och därefter hållit kniven tryckt mot hennes hals medan hans två kumpaner letade igenom bostaden efter värdesaker.

Efter rånet uppges den utsatta kvinnan ha fått hjälp av en anhörig med att ta sig till sjukhus för att få skärskadorna i händerna omsedd. Det framgår inte i polisens rapportering hur pass allvarliga skadorna är.

Det är oklart hur pass väl den äldre kvinnan kunnat beskriva de tre unga män som rånade henne. De signalement som uppges i polisrapporteringen är relativt vaga. Rånarna beskrivs som tre ynglingar, troligen under 20 år gamla. De är ljushyade och mörkhåriga. Alla tre ska ha varit iklädda huvjackor.

Annonser