займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Alex Schulman du är inte Sverige för mig

Det går en massa flyg dagligen till Afghanistan ,Kabul MFL städer. Resorna ligger mellan 6-7000 upp till ännu dyrare. Afghanistan its not safe ljuder banderoller i protester för redan utvisade afghaner. Migrationsverket har i sina utredningar på flera gjort bedömningen att det inte pågår något krig och att det inte finns nån fara för dessa att återvända.

Så Alex Schulman vad grinar du illa för ? Tycker du verkligen inte de skall återvända de som kan när vi har mängder av folk som lever i ett rent helvete som kanske behöver beredas plats. Varför tror du Alex att alla de afghanska är nödställda. Och måste vi sitta här och ta hand om unga killar äldre män som faktiskt kan leva i sitt hemland.

Att du vill krypa ur din kropp som du beskriver ,det förstår jag. För har man inte en närvaro och en verklighets förankring till det samhälle vi fått ,då är livet hårt Alex! Livet blir dessutom ännu tuffare när det då står människor med svenska flaggan och skriker Inga afghaner på våra gator.

Har man då inte tagit del av domstolens domar, sett hur många fall av våldtäkter vi har . Gruppvåldtäkt hade inte Sverige innan och hela 17 våldtäkter våldtäkter varje dag i vårt land.

Är man inte medveten Alex – då tycker jag att du ska gå ut i förorten och se på hur den blev när de knödde om alla där Alex hur blev det i förorten ?

Jag som levde i förorten i 42 år har sett hur det blev när vi blandade kultur och religion på ett och samma område ,det började med att rahim som ägde en kiosk blev knivskuren i halsen och dog. Sedan har morden , skottlossningar avlöst varann. Massaker på vår krog och bar på Vårväderstorget , 2 dödade och 8 skottskadades.

Detta är vad ni ni kommer att möta ,ni i överklassen som inte vet hur religioner och skillnaderna blir till ett krig. Ni har levt i er skyddade miljö långt bort från förorten och har inte förstått att vanligt folk fruktar för sitt liv.

Och detta tar ni nu ut i hela Sverige , Alex det är sant nästa gång skall vi inte ta med svenska flaggan ut – för det är inte Sverige som står för detta. Det är ni naiva ,dumma och godtrogna som inte förstår att även den du tror står dig närmst för du varit hygglig är också den person som kan spränga sig i luften för sitt himmelska paradis

Men du Alex Schulman du är inte heller Sverige och  inte heller mitt ansikte utåt