Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Alex Schulman vem är du ?

Återigen vad har Alex Schulman gjort denna värld mer än värdelösa inlägg ifrån överklassen utan någon som helst verklighetsförankring

http://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/vilken-uniformerad-sakerhetspersonal-ar-det-han-pratar-om/

Återigen ett påhopp utan substans. Var du där Alex? Var du med på tåget ? Eller har du torka på nyheter att kommentera?

Alltid detta ständiga gläfsande från dig där du person angriper människor. Du vet Alex att vara så bitter som du är såpass ung ,kan inte vara lätt. Du gör ofta person angrepp.

Se på dig själv. Hur mår du egentligen?

Det finns faktiskt tusentals människor som anser att SD är Sveriges sista hopp. Ni överklass människor har ju valt skygglappar och låtsas som om Sverige aldrig varit tryggare än nu. Medans verkligheten faktiskt är någon annan.

Jag kan säga såhär Alex Schulman du kommer inte få någon tapperhetsmedalj för du vart med och kärleks manifesterat efter terror dådet, inte heller silvermedalj när du tycker vi ska ta hand om hela världen. Och sist men inte minst du kommer inte heller få någon klapp på axeln för denna ur botat dåliga artikeln.

Är det någon som drömmer om Axl Rose och Batman så är det nog du som inte växt upp från dina barndoms drömmar, för vem är väl du till att ta andras möten ut i samhället som berör till att göra om de till händelser som inte skulle ägt rum enligt dig.

Ditt inlägg är inte bara patetiskt det är pinsamt att höra en överklass unge fast i en vuxen kropp formulera sig så dåligt och återigen ett påhopp mot SD

Vi vet nu att du inte röstar på SD och Alex Schulman det är ingen som bryr sig om det heller.

Annonser