Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Alhakam Dhiydan & Ali Zwied, Jönköping

Namn: Alhakam Khalifa Dhiydan
Personnummer: 19900802-3013
Adress: Ekhagsringen 32 lgh 1003, 554 56 Jönköping
Medborgare i Irak

Dömd för: Våldtäkt, Våldtäkt mot barn
Straff: Fängelse 3 år och 6 månader

ali-zwied-kriminellt

Bild på Ali Zwied

Namn: Ali Jameel Zwied
Personnummer: 19920704-0354
Adress: Dalviksringen 25 lgh 1002, 554 45 Jönköping
Medborgare i Irak

Dömd för: Våldtäkt, Sexuellt ofredande
Straff: Fängelse 2 år och 6 månader

 

Åtalspunkt 1
(Sexuellt ofredande, Ali Zwied)
Ali Jameel Zwied har berört Sekretess A, som vid tillfället var 13 år, på hennes könsorgan, utanpå byxorna. Agerandet var ägnat att kränka målsägandens sexuella integritet. Det hände den 24 april 2014 i Stadsparken i Jönköping. Han hade åtminstone skälig anledning att anta att målsäganden var under 15 år.

Åtalspunkt 2
(Våldtäkt, Ali Zwied)
Ali Jameel Zwied har med våld tvingat Sekretess B, som vid tillfället var 15 år, till oralt och vaginalt samlag. Det hände den 24 april 2014 i Stadsparken i Jönköping. Målsäganden har tvingats att suga på Ali Jameel Zwieds penis genom att han tagit tag i henne, dragit henne med till en plats under ett träd, tryckt ned henne på knä och därefter tryckt hennes huvud mot hans blottade könsorgan. Ali Jameel Swied har också tvingat målsäganden till vaginalt samlag genom att han, då hon suttit ner på marken, knuffat och tryckt ner henne mot marken, dragit ner hennes byxor och trosor, särat på hennes ben och lagt sig över henne med sin kroppstyngd. Målsäganden orsakades rodnad, rivmärke, blåmärke, smärta och ömhet på låren samt smärta, ömhet och rodnad på de yttre könsorganen.

Åtalspunkt 3
(Våldtäkt, Alhakam Dhiydan)
Alhakam Khalifa Dhiydan har med våld tvingat Sekretess B, som vid tillfället var 15 år, till oralt samlag. Det hände den 24 april 2014 i Stadsparken i Jönköping(samtidigt som gärningen under åtalspunkten 1). Målsäganden har tvingats att suga på Alhakam Khalifa Dhiydans penis genom att han tagit tag i hennes nacke, dragit med henne till en parkbänk, vid något tillfälle tagit tag i hennes händer för att hindra henne att lämna platsen och tryckt ner hennes huvud mot hans blottade könsorgan.

Åtalspunkt 4
(Våldtäkt mot barn, Alhakam Dhiydan)
Alhakam Khalifa Dhiydan har med våld tvingat Sekretess A, som vid tillfället var 13 år, till oralt och vaginalt samlag. Det hände den 24 april 2014 i Stadsparken i Jönköping (samtidigt som gärningen under åtalspunkten 2). Alhakam Khalifa Dhiydan har tvingat målsäganden till vaginalt samlag genom att han dragit ned hennes byxor och trosor, tryckt upp henne mot ett träd och hållit fast hennes ben. Målsäganden orsakades smärta i benen och underlivet. Därefter har Alhakam Khalifa Dhiydan tvingat målsäganden att suga på hans penis genom att han tryckt och hållit fast hennes huvud mot hans blottade könsorgan. Han hade åtminstone skälig anledning att anta att målsäganden var under 15 år.

 

Läs domen här

Annonser