Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Allas lika värde

Allas lika värde ,Jo visst låter det förbaskat fint och bra. Alla är vi lika inför lagen är ett annat talesätt som klingar så vackert. Men verkligheten är något helt annat.

Man får inte göra skillnad på människor heter det och inte heller slå utsatta grupper mot varandra. Men är det du eller jag som skapar dessa klyftor, gränser och skillnader.

Migrationsverket i kållered. Bevisar ännu en gång att visst är det skillnad om du heter Hussein eller Lars i detta land. Hussein fick 3 lagade mål om dagen och Lasse hemlös sedan 15 år dessutom sjuk försökte få ett mål mat ,men blir ombedd att lämna platsen för de var mat till flyktingarna,då han inte ville gå utan satte sig ner kom 2 vakter och drog ut honom.

För det första : varför drar man ut någon som sätter sig ner ,helt tyst trots att han blir nekad mat.

Vad hade det gjort om Lasse fick lite mat!

Skillnaden är ju redan dragen. Skillnaden på människor och att dela in oss i fack.

Alla är inte lika inför lagen,hade det varit svenskar som satt på medborgarplatsen hade vi blivit avhysta ,har du som asylsökande fått avslag som dessa fått så skall du göra dig redo trots överklagan att resa hem,så säger lagen. Men de trotsar lagen och går över lag och ordning ,vilket är att lag bryta. Då är det ingen noga.

Skillnaden som görs upprör inte bara mig ,utan tusentals människor. Gränserna är ni med storhetsvansinne som sätter. Skillnaderna är många som ger utryck i att vi svenskar blir arga.

Den stora skillnaden som görs är att våra egna får vi inga pengar för ,alltså redan där en skillnad. Årskort på badhusen fick de asylsökande. Våra egna svenskar får betala 1500 för en termin,trots att simning faktiskt är en livskunskap. Barnbidrag får vi tills barnet är 16 år , en nyanländ får barnbidrag tills barnet är 20 år.

Det är inte jag som gör skillnad

Skillnad på människor görs av högre instanser och bara för att jag drar paralleller betyder inte det inte att jag gör skillnad. Utan jag redovisar och då måste jag dela upp era redan delade folksyn.

Hur kan man glömma sitt egna folk ? Och hur kan man stå och säga att alla är lika inför lag när man behandlar oss svenskar som prioritet nummer två i vårt egna land?

 

 

 

 

Annonser