Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Att lära

Den 15 april 1912 gick ett skepp ute på Atlanten, mitt i natten gick det mot ett isberg. På nord Atlantens sida slog skeppet in i isberget och skadades svårt , så inom loppet av 2 timmar och 40 minuter sjunk hon mot botten och tog många människoliv med sig. Vi är där idag , vi sitter där i skeppet. Vilka som styr är avgörande. Och i det skeppet fanns olika människor som reagerade olika, trots att skeppet fylldes med vatten så agerar folk olika. De fanns de som gjorde sig klara för död, det fanns de som blundade och fortsatte spela fiol, det fanns de som började jobba förebyggande med livbåtar,västar mm. Men det som rörde mig allra mest var mamman som gick in i hytten läste sin godnatt saga för barnen , hon ville bara de skulle somna tryggt, hon fullföljde sin roll som moder att barnen skulle somna tryggt och inte märka av att de gick mot botten.

Det är precis så jag kan se situationen i Sverige idag. Människor antingen förnekar, de vill inte se , människor som ser och försöker eller de som ger upp och skiter i vad som händer för man orkar inte bry sig.

Medans våldet eskalerar i vårt land, gruppvåldtäkter ökar besinningslöst , lika så skottlossningar och handgranater på våra gator. Terror brott i Stockholm. Och allt ni politiker gör är att kasta paj på varandra, personangriper varann, står upp för kärleksmanifestationer och samlar poäng för bästa talet inför valet 2018. Stefan Löfven du är den största pajasen av de alla, medans denna Almedals vecka äger rum, Då meddelar du att du ställer in för du skall åka runt i Sverige ute i verkligheten, precis det som Jimmy Åkesson gjort under 8 månader tidigare. Du vill inte ha in de i riksdagen och vill inte samarbeta med de, men du tar efter deras handlingar. Och dessutom är du en statsminister , jag tycker det är förbannat vekt att du inte som statsminister befinner dig på Gotland där alla andra befinner sig, för att just vara den man du är :Statsminister.

Du står och predikar och säger: Alla människor räknas och alla skall få ta sin plats i samhället oavsett tro,etnicitet, kultur mm.

Men du Stefan är den som verkligen står för mobbing, utfrysning mm.

Du kan stå och skaka hand med islamister och araber men du förbjuder Jimmy Åkesson i debatter. Hur var det nu då med dina ord om att alla skall få räknas. Bara där tycker jag att du sjunk likt Titanic. Du slog i berget och du slår mot botten för din skenhelighet av vad du säger lever du inte ens upp till själv. Hur skall människor kunna lita på en ledare som ljuger och som aldrig står för sitt ord.

I vårat Sverige idag Stefan så står vi inför väldigt stora problem, dessa problem kan inte stävjas med stora kärleksmanifestationer, det räcker inte att stå upp i en talar stol och säga att vi inte viker ner oss mot terrorism t.e.x . Hur stark tror du att du är mitt i terroristens show, det kvittar nämligen hur många gånger du säger att alla räknas så skär de halsen av dig där och då. Du och ni andra måste sluta blunda för att ni tagit in alldeles fel människor i vårt samhälle. Människor som lever upp  pengar, numera lånade pengar. Detta får konsekvenser kära statsminister, vårt skuldsaldo på detta kommer vi aldrig kunna hämta oss ifrån. Pengar som hela tiden går till människor som lever laglöst i vårt land. Som inte är här för att berika utan som är här och förstör.

Stefan , de människor som behöver hjälp, de människor som är traumatiserade vet du vad de gör? De är inte ens förmögna att ta sig hit. De dör av bomber, tortyr, granater, grova våldtäkter där nere i kriget. Sverige har aldrig kunnat urskilja offer från förövare, inte ens svenskt rättsväsende gör det. Dessa människor som tar sig hit som lever på att förstöra , våldta kvinnor barn och djur är just de människor som lämnar sina kvinnor och barn i ren tortyr i sina hemländer.

Samma sak med barn prostitutionen i Filippinerna, Indien och Thailand mm. Alla vet om den , men fan ingen gör någonting. Den hade vi kunnat sätta stopp för med alla dessa miljoners miljarder ni lägger på människor som kommer hit och inte kan följa lag. Varför lär man inte av de misstag man begår. Gör om och gör rätt.

Varenda nyhet ,varenda möte allting handlar bara om dessa flyktingar som kommit att ta över hela Sverige nu. Det är helt utom kontroll , lika okontrollerat som när man är så dum att ställer gränser helt öppna. Vem ser våra hemlösa ? jag har mött och pratat med några. Deras situation är ännu värre. Jag har mött utsatta barn för våld i hemmet och sexuella övergrepp- de får ingen hjälp ,för det finns ingen hjälp med trauma bearbetning. Jag har mött människor i förorten- de vågar inte ens gå ut och köpa mjölk.

Så Stefan Sverige har en värdegrund Och vi har lagar. När ens egna folk i miljontals känner sig rädda, otrygga och åsidosatta, då är det ta mig fan er skyldighet att rätta till detta. Det är er skyldighet att se till att både lagföra de som inte sköter sig , men också er skyldighet att skicka hem de personer som inte kan följa svensk lagbok. Det finns inga förmildrande omständigheter i våldtäkt…inte en enda jävla förmildrande omständighet. Där är människor som inte följer lag som inte kan se till att kvinnor har lika mycket värde och att kvinnor själva bestämmer över sina kroppar. Det finns inga förmildrande omständigheter till terrorattentat heller, de skall inte ha någon plats i vår välfärd. Punk Slut.

Ni driver vårt samhälle till att bli helt laglöst. Ni driver vårt samhälle till att få gator fyllda av lynchningar och utbrett våld där människor som bestämt sig för att inte följa svensk lag kommer ta mark.

Denna utveckling är oroande , denna utveckling är farlig för Sverige och ni måste lära er att skilja på vad som är rätt och fel, lära er förstå att bara för man tar hit någon så ser inte de på välfärd, människor och vår öppenhet som nåt självklart i deras kultur.

Om du nu inte förstår det jag skriver så skall jag tala rakt ut så du förstår : du Stefan är en av de som fullkomligt skiter i ditt egna folk, Att du sedan åker landet runt denna förra vecka och spelar bingo,ligger i hängmattor det tror jag fan inte 16 Åringen i Värmland som blev gruppvåldtagen i en koja brydde sig om. Tror mer hon undrar varför du blundar och vänder ryggen till medans hela hennes liv föll i spillror.

Jag KRÄVER……ditt ansvar för Sverige

Annonser