Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Att ta in ett krig

Kära ni ,kära medmänniskor!

Efter åtskilliga samtal både verbalt och skriftligt så återstår en fråga, vad blir kvar och efterdyningarna efter denna flykting kris? Dels ekonomiskt men också rent generellt ,vad händer med Sverige. Är vårt samhälle starkt nog ? Nej det är det inte.

Jag har pratat med svenskar,män,kvinnor,äldre och yngre. Har pratat med invandrare fd flyktingar från de forna Jugoslavien, människor från Syrien, en man på 23 år han flydde hals över huvud i från IS som låg 6 timmar i vattnet på Medelhavet som numera arbetar 12 timmar varje dag på projekt lön. Han vill något,han är jätte tacksam för all hjälp han fått. Han gick till biblioteket började läsa lättlästa barnböcker. Efter ett halvår när jag träffade honom pratade han svenska,lite knackigt men man kunde ju prata, han fick avslag på sin asyl ansökan. Varför gör vi såhär Sverige?

Landet kryllar av de sk flykting barnen som våldtar, bränner asylboende, mördat mm men dessa kostar samhället ofantligt mycket pengar. De vägrar integrera genom att behålla sina seder kulturen…

Och sedan alla dessa agape kvinnor som kämpar för rättigheterna till dessa flyktingbarn jag har sett flera inlägg angående hur frustrerade ni är för att allt fler flyktingar bor på gatan här ,men jag vet inte hur verklighets förankrade ni är för det första finns det knappt någonting som heter barns rättigheter här , det finns mängder av barn som i Sverige ingen lyssnar på. Inte ens Myndigheter arbetar efter barns bästa. Det ser vi också i domar från tingsrätterna. Angående boende frågan har det varit totalt bostads brist många många år. Jag förstod inte riktigt från början Sverige hur man vågar ställa gränserna öppna ,just detta satt jag själv och skrek om att man kan inte ta in massa krigsskadade människor när vi inte har täckning för omsorgen. Och se vad som händer : återigen hade jag rätt.

Agape går nu ut med dessa uppgifter att de inte har någonstans att bo och det tar inte någon hänsyn till PTSD alltså post traumatisk stress disorder. Min dotters resa under 5 år med PTSD har inte funnits någon ełler någon som kunnat ta sig an ,så hur tror man Sverige skall kunna ta hand om krigsskadade ? Det är till att vara väldigt naiv

Ni vill ställa folk till svars för boende frågan och ni vill se ett ansvar från vuxna och Myndigheter.

Jag vill nu vända på steken till Agape och fråga : är inte detta ert ansvar att sluta ta hit människor som är skadade när vi ser att vi inte kan hjälpa , vems ansvar är det att slå ifrån och slå på larmklockan när man ser hur läget är. Landet är fyllt till höjden och bredden det är just därför fler och fler flyktingar bor på gatan här nu. Hur snälla är ni Agape som inte vill inse att resurserna här räckte inte ens till innan för utsatta barn. Och än mindre nu. Så luta er tillbaka och ifrågasett är det så snällt att ta in ännu fler som vi inte ens är förmögna att hjälpa.

En sak måste ni förstå att vi har ofantligt mycket utsatthet redan och detta med vilseledda flyktingbarn som bor nu på gatan är en av bakslagen av flyktingsstömmens omfång och en av effekterna att vi faktiskt inte står pall för det

Stoppa istället mer invandring än att försätta ännu mer barn till ännu mer utsatthet och ta hand om situationen som är. Red upp situationen och skicka hem de vuxna barnen som beter sig som apor så finns det plats för alla dessa barn som verkligheten behöver det. Och så kan vi kanske chartra plan att hämta även fler kvinnor som stenas,lynchas ….

Öppna ögonen för verkligheten. Alla pengar finns inte kvar för evigt

Nu fortsätter ni ta in unga som försätts till ännu mer utsatthet ,det blir hatiska mot Sverige och samhället och vad tror ni om det, om några månader eller år möter vi kriget hämden mot Sverige som svikit de. Så för mig är frågan väldigt aktuell : vem är ansvarig Agape?

 

 

Annonser