Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Tonåring tog livet av sig efter våldtäkt

audrie-pottSaratoga, Kalifornien – Tre tonårspojkar har erkänt våldtäkten på 15 -åriga Audrie Pott, en flicka som senare begick självmord efter att fotografier av attacken skickats ut till klasskamrater, enligt publicerade rapporter .

I september, erkände två 16 – åriga pojkar att dom deltagit i våldtäkten och haft bilder på flickan. Båda brotten är grova brott. Dessutom medgav en 17 – årig ​​pojke till samma grova brott.

Två av pojkarna har fått fängelsestraff på 30 dagar – under helger – i ungdomsfängelse, och den tredje dömdes till 45 dagar i följd. Detta står i skarp kontrast till den maximala 10 års fängelse som de kan ha fått som vuxna .

Deras straff är också mildare än de som gäller för två 16 -åringar i Steubenville , Ohio, som fick ett respektive två år i ungdomsfängelse, ett fall som har fått stor jämförelse med Pott-fallet.

Audrie Potts hängde sig den 10 september 2012, åtta dagar efter att ha varit på en fest hos en vän i Saratoga(Kalifornien). Efter att ha druckit Gatorade spetsad med alkohol somnade hon och vaknade sedan utan byxor och med oanständiga kommentarer klottrat över hennes kropp.

Under veckan efter festen, märkte Audrie att bilder hade tagits på henne under övergreppet och delats via SMS, sade hennes familj.

De tre åtalade har blivit stämda av Audrie´s föräldrar, Lawrence och Sheila Pott.

Annonser