Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Brutal överfallsvåldtäkt i skånska Kävlinge

På onsdagskvällen utsattes en kvinna för en mycket våldsam överfallsvåldtäkt i Kävlinge, mellan Landskrona och Lund. Kvinnan var ute och promenerade då hon överfölls av två gärningsmän. Hon våldtogs och misshandlades dessutom så illa att hon låg medvetslös i närmare en timme. Våldtäktsmännen har inte identifierats eller gripits. Polisen efterlyser nu tips och iakttagelser från personer som befann sig i närheten av brottsplatsen omkring den tidpunkt då överfallet skedde.

Brottsoffret uppges vara i 40-årsåldern. Strax före kl. 20 onsdagen den 31 augusti gick hon en promenad i ett grönområde mellan Nordanväg och Harjagersvägen (länsväg 104/108) i Kävlinge. Kvinnan tror att hon hade varit ute i ungefär en kvart då hon överfölls av två främmande män. Männen våldtog henne och misshandlade henne så grovt att hon förlorade medvetandet.

Kvinnan återfick medvetandet vid 21-tiden, alltså närmare en timme efter att överfallet tros ha skett. Hon ringde då själv polisen. Polis och ambulans skickades till platsen. Kvinnan fördes till sjukhus med omfattande skador. Hon vårdades på sjukhus under torsdagen, men ska ha blivit utskriven på fredagen.

Polisen har genomfört tekniska undersökningar på den förmodade brottsplatsen. Det är dock oklart om man gjort några fynd som kan användas för att knyta eventuella misstänkta till dådet. Ingen har ännu gripits för dådet och polisen verkar inte ha identifierat några misstänkta.

Man vill nu ha in tips och iakttagelser från allmänheten. I en kommentar till en av lokaltidningarna säger polisens förundersökningsledare Thomas Lundqvist bland annat att polisen vill “komma i kontakt med människor som sett folk som uppträtt mystiskt“, samt att polisen är tacksam för alla tips. De som har tips och/eller vittnesuppgifter att lämna ombeds kontakta polisen på tel. 114 14.

Det är oklart om den våldtagna kvinnan kunnat lämna några signalement på männen som överföll henne. Åtminstone har inga signalement offentliggjorts, vare sig i polisens eller lokalpressens rapportering om dådet.

Annonser