Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Christer Petersén, Kristianstad

En 49-årig man döms till sju års fängelse för grova sexövergrepp på en pojke. Övergreppen pågick i nästan tre år.

I våras anhölls och häktades 49-åringen. Då hade övergreppen pågått i nästan tre år. Tingsrätten bedömer att pojken har berättat trovärdigt om övergreppen och anser att det är osannolikt att ett barn skulle kunna hitta på och hålla fast vid en sådan berättelse om den inte var grundad på verkliga upplevelser.

Det finns också teknisk bevisning i form av bland annat fotografier och film av övergrepp som hittades i en kamera, på minneskort och i en dator.

Platsundersökningar

Förutom förhör har polisen gjort en rad platsundersökningar. Även den rättsmedicinska undersökningen visar att sexövergrepp kan ha ägt rum.

Övergreppen skedde ofta i pojkens hem, men också i en källare, i ett tält, utomhus och på offentliga toaletter i Kristianstad och andra platser i Skåne. Ibland fick pojken, som mannen känner väl, pengar och leksaker som belöning. Vid andra tillfällen krävde mannen sexuella tjänster för att pojken skulle få göra vissa saker.

Hållits ner av kroppstyngd

Pojken har också blivit bunden eller hållits ner av mannens kroppstyngd vissa gånger.

Mannen lovade ständigt att övergreppen skulle upphöra, men bröt sitt löfte.

49-åringen har erkänt vissa brott. Nu döms han för grov våldtäkt mot barn och grovt sexuellt övergrepp mot barn till sju års fängelse.

christer-petersén-pedofil

 

Namn: Ulf Christer Petersén
Personnummer: 19641206-3916
Dömd för: Grov våldtäkt mot barn, grovt sexuellt övergrepp mot barn
Straff: 7 års fängelse

Läs domen här

Annonser