Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Dawit Tesama Ayele

En 32-årig afrikanen  Dawit Tesama Ayele från ”okänt land” dömdes för kvinnomisshandel och två fall av sexuella ofredanden i Arvika.

Dawit Tesama Ayele
Den 9:e juli 2016 blev en kvinna misshandlad av Dawit på Strandvägen i Arvika efter att han försökt ragga på henne. När hon inte visade något intresse blev hon brutalt misshandlad. Brottet rubricerades först som ”våldtäktsförsök” av polisen.

Arild som är i 80-årsåldern såg händelsen och fotade en afrikan som var på väg att fly från platsen. Med hjälp av fotografiet kunde polisen identifiera gärningsmannen.

Den 5:e augusti 2016 blev två 17-åriga tjejer sexuellt ofredade av Dawit på hamnfesten i Arvika. Han smög bakifrån och tafsade dem på deras kön och stjärt.

NWT:

Åklagaren yrkade på fängelse och att mannen ska utvisas från Sverige och inte få återvända inom fem år.

– Brott av den här karaktären gör att han inte har rätt att vistas i Sverige. Och det finns risk för fortsatt brottslighet, sade åklagare Barbro Brännlund i sitt slutanförande.

Mannen ska inte utvisas.

Dawit Tesama Ayele, 840168, medborgare i okänt land, för misshandel och sexuellt ofredande (två tillfällen).
Straff: Fängelse i sex månader. Han ska även betala 7 000 kronor i skadestånd till kvinnan som misshandlades och 7 000 kronor till tjejerna som ofredats, samt 800 kr till Brottsofferfonden.

Läs Domen
V_rmlands_TR_B_3283-16_Dom_2016-08-29

Annonser