Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Det kunde varit nu….Varberg

Idag har många reagerat på gårdagens Attack i lilla Varberg ,Gekås Ullared. Jag har sett många som kallat det terrorist attacks. Med all rätt! För vad gör en bil inne i varuhuset annars ?

Första rapporten som kom var att man trodde föraren drabbats av någon stroke när man springer fram för att hjälpa honom,sliter han upp en bensin dunk och blir då nerbrottad på marken. Han tas om hand av polis. 2 människor skadas en gravid kvinna och hennes barn.

Idag onsdag 19/7 har han släppts 65 åring som är förvirrad

Inte ens ett halvt dygn efter släpper man någon som kört rakt in i ett varuhus knökat med folk varav 2 skadas bland annat ett barn.

Vad är det för lurt med detta?  Det känns som någonting är fel för oavsett så släpper man väl ingen som begår ett brott likt terror attentatet.

Enligt mig finns två teorier på detta ,man tystar ner händelsen eller mannen är psykiskt sjuk men då borde han väl körts till psykiatriska för vård och inte släppas.

Eller har vi höjt vår tolerans mot det som vi aldrig skulle acceptera ? Terror?

Oavsett hudfärg,ålder och kön så ska det väl dömas efter handling det är ju inte synd om honom för han är förvirrad , förvirrade är väl hela IS en bunt idioter.

Är det acceptabelt plötsligt att köra in i folkmassor ? Tycker om jag ska vara ärlig ett hot mot vårt samhälle att man släpper en sådan här person. Oavsett avsikten,oavsett tillstånd. Han utgör en fara för enormt mycket människor oavsett

Det känns så absurt bara enligt min mening att man var så förbaskat snabb att gå ut med uppgifter som sa : 65 årig man som släppts ,är förvirrad

Snälla Sverige jag är förvirrad , jag är rädd när man låter sånt här ske utan att ens blinka.

Det innebär att terrorister kan ju nu också gå fria sina dåd om de är tillräckligt förvirrade.

Annonser