займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Det säger mig allt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0aR8A/dodade-sin-bebis–far-skadestand-for-lidande

Återigen ,återigen och återigen. Det är inte sant hur Sverige hanterar dessa ärende med barn. Vad är det för fel på våra domstolar och vårt rättssystem?

Vad är det som gör att landets alla människor som jobbar inom polisen, åklagarmyndigheten, nämndemän,domare och advokater inte varken ser eller hör hur ruttet systemet är. Det är ju skrattretande och ett enormt hån med dessa brott mot barn.

Tala om för mig varför två människor som gjort sig skyldiga på mord på en bäbis på 5 månader ska ha skadestånd.

Där sitter två vuxna människor i en rättssal och skyller på varann. Vilket utgör att det är svårt att veta vem som ljuger , oavsett är barnet bragd livet. Och för att de skyller på varann får man fri straff , här ska båda dömas. Barnet är bragd sitt liv.

Då gör domstolen det där klassiska friar de båda

MEN

Hur i hela Hisingen kan man betala ut skadestånd till dessa två för tiden de varit frihetsberövade. Mamman får 165000 för hon suttit häktad

Man pratar om att vi tillåter barn äktenskap i Sverige, vi struntar också i barn som utsätts för våld och sexuella övergrepp. Men nu kan vi lägga till en ny helt hutlös vetskap. Man kan få betalt 165000 kronor av staten för att mörda sitt barn.

Hör inte människor hur illa våra lagar är? Hur är det ens möjligt ?

Hur illa är svenskt rättsväsende egentligen och hur mår Sveriges lagbok? Är det verkligen tillåtet att låta detta land få fortsätta så här.

Vår framtid är våra allas barn hur kommer det sig att barn är inte räknade som mänskliga individer. Har barn inga rättigheter och varför för våra små människor aldrig upprättelse.

Hur kan alla vuxna som finns runt om där barn far illa bara låta de ske? Hur kan alla myndigheter blunda för verkligheten att vi låter barn växa upp utan att de får respekt, tilltro och trygghet?

Hur kan alla blunda för verkligheten att vi får väldigt trasiga vuxna av alla utsatta barn som vänds ryggen

Och hur kan vi blunda för att en del barn inte ens fått rätten till liv

Det här landet tar rygg för förövaren mot barnet och det kära Sverige är vidrigt

Kom inte och klaga att barn inte har respekt för vuxna och äldre, hur mycket respekteras barnet själva av vuxna ?