Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Dina ord spelas om igen

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/l%c3%b6fven-om-spr%c3%a4ngd%c3%a5det-oerh%c3%b6rt-allvarligt/ar-AAtFKfS?ocid=sf#image=AAtFKfS_0|2

Ibland ,eller allt som oftast låter Stefan Löfven som han går på ett och samma spår. En gammal grammofon som hakat sig ! Det är dags att lyfta bort skivspelarens arm och byta spår.

Läget har varit allvarligt länge. Det börja inte igår eller förrgår. Jag förstår att det inte är lätt att se människors verklighet när man går från en bil in i rosenbad med 4 livvakter. Eller när man går från en bil med livvakter och sätter sig och spelar bingo med ett gäng gamlingar på äldreboendet.

Det är ju ni som orsakat att dessa gamla ingen pension har. Fattig pensionärerna. Det är också ni som orsakat från högre makt den minimala bemanning som tar hand om de gamla.

Likaså vår trygghet ,de som är hjältarna i vardagen …polisen…du har gång på gång uttalat din frustration Stefan om det svåra läget i landet. Poliser slutar hela tiden och ditt tjafs om mer resurser är inget ny tillkommer ,det har vart på tavlan många gånger.
Så fort det händer nåt akut Stefan så står du där och lovar guld och gröna skogar. Och det händer ingenting….. INGENTING

I samhället blir det bara värre ,klyftorna ökar mellan rik och fattig,våldtäkt offer får ingen upprättelse, barnkonventionen som du lova 2014-2015 att det skulle bli lag ,den följs ju inte ens ur ett barnperspektiv, mer pengar och resurser till våra utsatta stadsdelar det är inget som någon märkt nånting av. Länge och väl har du pratat om ett öppet demokratiskt samhälle där människor måste få göra sina röster hörda.
Men fungerar det verkligen så i det verkliga livet? Finns det någon demokrati?

Vi var många i biskopsgården som stridit för problemen i stadsdelen. Skrikit oss hesa till er på möten, arbetat i arbetsgrupper fram många fina bra lösningar ,men inget av det tog ni till er. Vad vi anser som kan problematiken,som kan stadsdelen,som varit med sen start vill ingen av er lyssna till.

Ni har fantastiskt mycket att lära av oss som levt i detta och som kommer med lösningar till väldigt mycket.

Du måste förstå att din person och din Politik är det vi lever i nu och inte går det bra för Sverige som du påstår. Det var länge sedan det gick bra !

Dags att kliva upp

Annonser