Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Driv inte med mig på en Söndag

https://nyheteridag.se/lundaforskare-slar-larm-mjolk-symbol-for-rasbiologisk-renhet-och-vit-makt/

Vi vet alla att Sverige är turbulent. Världen är i krig och över allt haglar hat och rasism. Religioner krockar och människor försöker frenetiskt skydda sig själva och det som de är trygga i.

I Sverige är Myndigheter och politiker så rädda för att stöta sig. Och det värsta man kan tänkas kallas är rasist. Kalla oss gärna horor,bögar mm , men rasist då lägger sig svenska myndigheter direkt.

Vi har på detta vis utplånat oss själva. För allt vi haft i seder , traditioner och våra arv har vi plötsligt fått ta bort. För det kan verka stötande för invandrare. Snart får det nog inte snöa heller, kan någon ringa SMHI .

Vi är manade upp ifrån till att backa undan så fort rasist kortet dras, så ingen ska känna sig förelämpad . Men de värsta rasisterna är inte svenskar, utan det är invandrare mot svenskar och det är sant. Jag säger inte för sakens skull att vi inte har rasister i Sverige för det har vi gott om här med.

MEN

Jag kommer sluta bry mig om vad folk kallar mig! Jag vet vad jag är och vad jag står för.punkt slut. Jag har både svenska och utländska vänner som jag älskar. Så om ni tänker dra rasist kort mot mig, fungerar inte det som någon skrämsel.

Det är en skillnad på att kämpa för sitt land och ens egna rättigheter ,det är inte samma sak riktigt som att vara främlingsfientlig. Jag vill ha tillbaka mitt land och vår trygghet här och jag skall ha det med.

Jag är rätt trött däremot på människor som kommer hit och beter sig som de asylsökande senaste åren som inte kan följa lagar ,som lever på systemet ,våldtar kvinnor. Det där provocerar mig, jag vill inte ha de människorna här. Jag vill inte betala skatt för att mina barn skall bli rånade eller sexuellt antastad. Jag har som svensk rätt att känna mig trygg i mitt land och den rättigheten är det aldrig någon som pratar om. Det tycker jag är märkligt.

Min rätt att vara trygg, mina barns rätt till att kunna vara i skolan på lärarledda lektioner, lucia tågets rätt att ha kvar pepparkaks gubben, min dotters rätt till terapi.

Hela tiden dräneras vi svenskar på oss själva. Det som en gång var en stolt svensk. Stolta över vår öppenhet,vår generositet, våran syn på mångkultur, vår yttrandefrihet.

Det där blev vårt fall. Utnyttjande av systemet och lärda att sitta ner i båten och hålla tyst , matade med att andra kunde ta illa upp, känna sig kränkta och utanför .

Nu kära politiker, kära makthavare,kära kungafamilj så kräver faktiskt jag mina rättigheter och jag vill ha tillbaka mina seder,mitt liv ,min yttrandefrihet, och utan för det sluta bli kränkt så fort jag ber om min svenska identitet som gått alldeles förlorad i en värld där allting bara kretsar runt nyanlända.

Någonstans får det faktiskt räcka och nej jag kommer inte sitta ner i båten längre, jag har tagit på mig flytväst och gör mig redo för att resa mig upp och ta ett stort jävla glas mellanmjölk i mełlanmjölkens land Sverige

 

 

Annonser