Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

En böjd flaggstång

Men jag ställer mig här borta så inte jag är i vägen. Ifall någon blir kränkt av vad jag känner ,tänker eller yttrar till allmänheten.

Men om jag står här borta och håller tyst. Då kanske alla är nöjda. Åtminstone våra politiker. Det är så rädda för att stöta sig ,men varför Sveriges regering kränker ni ert egna folk. Nu pratar jag om alla svenska medborgare som bor i landet. Som betalar skatt för att bli behandlade som ett pack idioter som inte längre får tycka ,känna eller få våra rättigheter tillgodosedda ?

När sluta rättigheter gälla för oss ?

Den här flaggan och dess betydelse tycker inte jag om. Jag vill inte att man förstör vår flagga. Kan vi inte bara slippa dumheterna nu ?

För mig symboliserar den just det Sverige är idag ,ett Sverige jag långt ifrån är stolt över. Ett trasigt ,vekt Sverige utan styrka. Någonting våra politiker sett till att placera oss i. Och själva får vi inte uttrycka våra känslor i samband med den frustrationen vi många känner över hur våra egna politiker spelar rysk roulette med Sveriges trygghet och säkerhet.

Jag ställer mig här borta – så jag inte stör

Att jag är kvinna och uttrycker min oro för mitt egna land där jag är född och uppväxt i det provocerar. Men det spelar ingen roll hur mycket ni svär över mig eller spottar på mig.

Jag tycker ändå det jag tycker

Acceptera,gilla läget och tyck vad du vill!

Mina rättigheter gäller väl också

Eller ska jag stå kvar här under den böjda flaggan och be om ursäkt för att jag finns ?

Stefan Löfven gör mig sällskap är du snäll ,det är du som format stången ,jag har nämligen en fråga till dig

Hur ska du nu resa stången som är inbäddad i lögner och landsförräderi? Har vi något kvar att vara stolt över ?

Annonser