Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ett tryggt Sverige

Medborgarplatsen och nu sprider sig manifestationer runt om i landet och jag undrar ett par saker kring dessa människor som sökt asyl och fått avslag ,hur kan de ens vara kvar ?

Och alla dessa människor som är så naiva just i denna fråga som fortfarande inte förstår och inte ser att dessa inte är barn. Väldigt många av dessa är vuxna män ,med en helt annorlunda syn på livet,samhället ,lagar mm som inte ens går ihop med vårt egna sätt att leva.

Ni svenskar som slåss för dessa män har ni aldrig ställt er frågan vart deras kvinnor och barn är , varför har de lämnat de?  Har ni aldrig ställt er frågan varför alla tappat sin identitet handlingar?

Jag förstår inte heller hur de kan få förlängt  sitt strejken på medborgarplatsen till den 31 augusti. Har polisen inte tillräckligt att försöka trygga Sverige med alla våldtäkter,mord och skottlossningar än att gå runt och vakta alla dessa människor som redan brutit en massa lagar. Vore det inte lämpligt att skicka hem de som faktiskt är utvisade ,dvs de som sittstrejkar så polisens resurser kan läggas på alla dessa händelser som brutalt ökar hela tiden.

Någonstans har det här kört fast. Och någonstans sitter människor som inte förstår att Sveriges beslutsfattare gräver Sveriges grop

Härom dagen sköts 6 personer i Sverige på en dag och enligt statistik så våldtas ca 17 kvinnor varje dag i Sverige och polisen sitter nu och får lägga en väldigt massa resurser på människor som redan fått avslag ,som skulle vart hemma nu och lämnat Sverige.

Har man fått ett beslut – så ska väl beslutet gälla

Its not safe in Afghanistan

I can tell you all:

Det är inte säkert här i Sverige heller då polisen får lägga sina resurser på massa annat ,vilket medför en extrem laddad  situation i landet. Tänk ett scenario där IS går till angrepp på allt detta, vilket jag helst slipper att se.

Skall bli roligt att se vilka som räddar oss sedan när Sverige nått i botten.

Annonser