займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Förr : segregerade förorter , Nu segregerat Sverige

När man började med miljon projekten i förorter i Göteborg på 80 talet så byggde man upp ,rustade upp stadsdelar. För att sedan använda förorterna till att klumpvis knö in nyanlända till Sverige. Stadsdelarna skulle bli mångkulturella. Vi skulle ha utbyte med varann. Olika kulturer skulle mötas. Det lät fantastiskt och man kunde se hur alla människor skulle enas.

Förorten blev istället det där stället där man började knö in invandrare från olika håll och länder. Kultur krockarna stod som spön i backen. Jag kallar inte det att integrera människor från andra länder som kommer från krig ,ge de en nyckel till en bostad i Hammarkullen där 14 stycken flyttar in i en tre rummare på Bredfjällsgatan. Och sen inte få in de i samhället.

På detta vis sökte sig de nyinflyttade till sina landsmän och klyftan mellan svensken och invandraren blev allt större. De levde efter sina regler och svenskarna börja fly förorten.

I takt med segregation stänger man ner alla service möjligheter som vårdcentral,post,apotek,tandvård och BVC man ödelägger dessa stadsdelar där människor från andra länder inte fått chans att lära sig leva svenskt efter våra normer,regler och lagar. Vad kunde de ? Sin egna kultur ,vilket gjorde stadsdelarna laglösa.

Kriminella gäng intog stadsdelar,kriga mot varann om deras positioner och deras knark territorium. Här kunde man arbeta ostört och dessutom värva massa nyanlända ungdomar.

Vi i förorten har redan sett detta som nu händer i hela Sverige ,vi har kämpat för rättvisan och rättigheter i över 15-20 år. Då lyssnade Inga politiker på oss ,det är likadant idag. Politiker fattar massa korkade beslut och sedan lyser de med sin frånvaro.

Förorten blev laglös – idag blir Sverige laglös på exakt samma villkor och samma sätt. Man integrerar inte folk i samhället genom att ge de en nyckel till en bostad och sen överger de till att tro att de sköter integrationen själv.

Detta är människor som inte har en aning om våran lagbok, de har inte samma värderingar som oss. Mitt i detta tas våra traditioner ifrån oss, vi får inte tänka,känna eller uttrycka våra egna svenska arv. Med risk för att vi då får invandrare att känna sig utanför.

Vi säger man får ta seden dit man kommer vilket är helt korrekt ,OM man har seder. Sverige har ju tack vare politiker tappat sina egna seder genom att tillåta,ändra och justera allt efter nyalända. Är det så här våra politiker integrerar ?

Svenska politiker kan ju knappast klappa sig för bröstet över vad Sverige blivit. Varken rättsväsendet eller makten har hunnit med i lagändring för de nya våldsbrott som bara eskalerar.

Vårat fria humana sätt till allas lika värde har gått över styr när vi pratar om att integrera terrorister. Hur tänker våra politiker när man tycker att vi ska integrera terrorister som kommer tillbaka , ska de ge de varsin nyckel då också i förorten och sen skita i hur de integrerar.

Nej Sverige här skall inte integreras alls mera. Vi kanske skulle vända och tänka på alla dessa som faller offer för våldsbrotten,kvinnoförakt, halshuggning ar mm. Hur är det med offers lika rätt till trygghet och varför skall de behöva vara rädda och bli ifrån tagna sina rättigheter ,de är väl inte ett öppet humant samhälle. Det är väl inget skydd för en enskild individ?

En bötfällning på svartdalsskolan visade hur Sverige arbetade ,man flyttade på barnet som blev hotad och krävd på 20 000 men man lät han som bötfällde gå kvar

Om vi fortsätter skydda alla brott och brottslingar genom att inte åtala dessa ,ja då får vi det Sverige där laglösheten tar över.

Är det nån mer som känner att Sverige sjunker