Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Försökt gasa ihjäl sina barn ger arbetskraft inom barnomsorg

http://www.aftonbladet.se/a/52W5b

Hon dömdes och i december 2013 fick hon sluten psykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för mordförsök på sina barn. Där hon försökte gasa ihjäl barnen med gasol i bilen. Lurar upp sina barn mitt i natten och säger att de ska åka utomlands, kör sedan tills de somnar. Därefter drar hon på gasolen och tänder på. Barnen överlever med brännskador i ansiktet.

Hon ska nu arbeta bland barn.

”Men man vet inte hur påfrestande det kommer bli för henne. Men hon ska ha en handläggare brevid dig när hon jobbar och alla inblandade känner till detta ”

Min fråga är : känner barnens föräldrar i denna omsorg till detta och denna person ? Återigen ser vi hur rätts Sverige ser på barn och dess säkerhet. Barn är väl inga prövo dockor för vare sig mördare,pedofiler eller barnmisshandlare!

I svensk lagbok och i föräldrabalken står det klart och tydligt att barn inte får utsättas för fara eller otrygghet. Och här sitter handledare,rätts folk och psykiatri alla medvetna ,och endå ska nya barn utsättas för risker av en psykiatrisk sjuk kvinna som försökt gasa ihjäl sina egna barn. Hur fan är detta ens möjligt undrar jag på ren svenska…..hur fan ?

Jag uppmanar alla föräldrar i dessa grupper att ha sina barn hemma och polisanmäla kommunen och dessa beslut. För era barn är och kommer aldrig bli försöks kaniner till psykopater.

Ni måste ta ert föräldra ansvar i detta och skydda era barn. Och försöka få stopp på denna vansinnes idén.

Denna kvinna är farlig inte bara för sig själv utan för andra. Och speciellt för små försvarslösa barn.

Snälla Sverige nu får det faktiskt bli ordning och reda på landet. Vi står inför ett kaos utan dess like där mord och avrättningar redan är vardag. Vi står inför ett Sverige där vi hela tiden suddar ut gränserna för rätt och fel. Daltandet med förövare går till den yttersta gränsen.

Små barn har aldrig skyddats men det blir bara värre.

Pedofiler jobbar på dagis, is stridare ska jobba på Volvo, barnmisshandlare får enskild vårdnad.

Ska vi inte ta och ringa Arboga kvinnan som slog ihjäl lilla max och saga med en hammare och fråga om inte hon också ska jobba inom barn och omsorg.

Eller varför inte låta det gå snabbare och mer effektivt. Anställ en självmordsbombare då dör kanske hela barnaskaran fort enkelt och smidigt.

Detta är ta mig tusan med stor bestörtning jag ser att barn i vårt Sverige fortsätter utsättas och är prövo kaniner åt både mördare och pedofiler med myndigheters godtycke och ni har mage att kalla allt för : FÖR BARNS BÄSTA

Annonser