Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ge hit mitt Land

Nej och åter Nej !!!! Jag tänker inte BE om någonting.

Jag tänker vara så in åt helvete fräck och för en gångs skull KRÄVA.

Här i Sverige skall vi först lära oss Prata och gå. Vuxna står och manar på sina barn, hejar på med stor entusiasm. Barnet skiner upp och blir stolt när föräldrar applåderar när de gör sina framsteg. När man sedan blir lite större vänder vuxna plötsligt på steken: LÄR DIG VETA HUT UNGE – TIG OCH SITT STILL.

Mentaliteten hos svensk folk är sitt ner och håll käften och endå så kan vi så mycket mer. Hela våra liv präglas med dubbla budskap.

Men nu , nu är måttet rågat för mig kära Stasminsiter, kära myndigheter. Hela tiden har vi matats med att man skall uppföra sig och lära sig sitta still och vara en fin människa på ytan. Sen är det nog fan sak samma vilken skit som simmar under utan för det ungefär så samhället avspeglar hur vi betett oss mot det.

Här kommer tusentals människor från helt andra kulturer, de går helt emot systemet, det KRÄVER som bara den. Här är inget prat om att sitta still och vara tyst. Inte heller bete sig artigt eller be finns på deras karta. De kräver och hela Sverige duckar. Vi duckar som ett par skottskadade idioter. Vi duckar så vi slår hela pannan i asfalten. Och det enda världen säger: vilka jävla idioter.

Hela vår lagbok kan ju till och med brännas nu, flaggan. För här följer ju inte ens myndigheter lagar längre, rättsväsendet kan ju inte heller lagföra och göra rätt för landet. Medans Sverige sakta bränns ner och våldtas så sitter fortfarande en värld som säger : vilka jävla idioter

Var vårat system inte starkare än så här, varför har då jag hållt käften i alla år? Jag kan ju kräva , kräva rätten att få vara svensk i mitt egna land, kräva att det ta mig fan får vara nog. Och jag kan svära som aldrig förr när jag skriver med. Varför skall man sitta still och hålla tyst som en söndags skole elev medans hela Sverige sjunker.

Och till världen som sitter och hån skrattar åt oss vill jag säga att enda sedan vi vanligt folk föddes har man tryckt i oss att såhär skall det vara, detta är mellanmjölkens land, ni vet landet lagom där man inte säger ja eller nej utan man svarar njaaaaa om något känns jobbigt. Här står man inte på sig , utan man sitter fint ner och tiger. Vill man säga något får man snällt räcka upp sin hand och BE om att få gå på toaletten. Det är inte vi som är idioter utan föddes in en en masspsykos styrd av myndigheter som älskar putsa på yt fasaden.

Ytan är viktig hörru, den är så viktig att man spricker. Det skall glänsa och det skall skina utav bara den. Sen vad som döljer sig under är skit samma. Likadant med samhället vi rör om lite på ytan i grytan, sen vad som rör sig under det bryr vi oss inte om. Skottlossningar, bränder, våldtäkter och förorter som är rustade med fullt krig ,det gör inget vi planterar lite nya blommor inför statsbesöken, när kungen kommer smäller vi upp en boule bana så är gp där och fotograferar hur fint det var när kungen kasta boule i betongens grå ghetto. Se så lyckliga vi blir då.

Hur länge till skall vi fortsätta hålla käften, putsa på ytan. Mina rutor börjar faktiskt bli jävligt nersolkade nu. Undrar om det inte börjar läcka in lite vatten med i båten, det känns ju lite som att vi snart kommer kunna dränka våra stora lögner om våran uppmålade fina fasad , likt Britt-Marie som jobbar på migrationsverket eller kärringen i riksdagen som super sig så full på fredag eftermiddag så hon skiter ner sig i soffan….MEN BARA DET SER BRA UT UTÅT HÖRRU!

Mellanmjölkens land har tröttnat på att sitta ner i båten med alla hål, mellanmjölkens lagom land har tröttnat på att tiga. Vi vill kunna hissa vår flagga med stolthet nästa nationaldag och slippa sjunga We shall Overcome.

Jag tänker inte ens be längre om att ni skall lyssna utan kräva , göra sönder, hota, bränna ner det verkar ju ha blivit typiskt svensk , och någon lag och ordning finns ju inte kvar.

Så med detta KRÄVER jag styr för helvete upp mitt land, och det skall göras utan att plantera några blommor. Låt de döda stå kvar.

Gör om- gör för helvete rätt

 

Annonser