Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Gör om – Gör rätt

En kanin med avskuret huvud, en katt med ett avskuret ben,en kvinna hittad död i Ulricehamn jobba i Skara kommunhus som chef,30 åring ihjälslagen och satt i brand i Hjällbo,14 åring brutalt våldtagen. Och politikerna fortsätter sin makt kamp.

Flera polishus i landet har saboterats genom stenkastning och en polismans hus beskjutet med ca 12 skott in i villan. När de tagit makten över polisen ,då kära Sverige är det laglöst här. Det är på god väg. Och trots att vanligt folk försökt nå fram är de naivas blinda och dövas förening det som präglar vårt land.

Batikhäxor,föreningar rädda hit och rädda dit. Hur kan ni slåss så förbannat för män som sätter kniven i polisen, som inte vill bli en del av Sverige ? Och hur kan vi meddela en asylsökande som sitter häktad för grovt sexualbrott att han får stanna i landet.

Varför tysta ni ner när Luna sprängdes i luften 4 år gammal i en gäng kriminell strid,varför satsar ni miljoner på alla dessa asyl sökande som dessutom ljuger om åldrar och som fortsätter befinna sig i landet trots utvisning istället för att rusta upp våra barn och unga i skolorna och koppla greppet tidigt för unga och barn på glid.

Och vem är den största rasisten om inte den som tjatar om att alla andra är det. Och hur kan man skrika om att svenskar är rasister? Vi som tagit emot mest flyktingar.

Jag ser återigen att brotten får annorlunda karaktär. Och nej det är inte typiskt svenskt att våldta djur och skära halsen eller benen av de, har ni sett halal slakt? Och har ni sett skador på både kanin,katt och geten i Slottskogen?

Det är inte heller typiskt svenskt att grupp våldtaga barn och unga kvinnor både på väg till skolan och träningar.

Jag vet inte vad som driver er till denna naiva synen att alla kulturer ska umgås över gränser när det finns kulturer som inte ens går ihop någonstans. Ordet kulturkrock finns av någon anledningen,jag har sett allt detta i förorten men nu breder det ut sig i hela landet och vilka är placerade i hela landet. Oj vilken slående kombo.

Återigen vill jag påpeka att ni motståndare som stått mot kvinnoförtryck i andra länder mot könsstympning,lynchningar i form av tända eld på kvinnor ,Stena ,dra de efter traktorer tills de dör för de missbrukat familjens heder är det en vanlig svensk företeelse ? Jag har då rakt av aldrig sett grannen Persson ropa ut hela byn för att Stena sin fru till döds framför allmän beskådan och jag är svensk och uppväxt här så ni kan inte få mig att tro att dessa företeelser är svenska

Men min förundran över alla er godhjärtade som inte vill se problemet kvarstår. Hur ni i alla år kämpat för kvinnofriden och detta och sedan nu sitter här och sliter för alla dessa män som står för det i sina hemländer. Jag blir kräk magad av er dubbelmoral..

Tillslut vill jag också tillägga att vi hade flyktingar från Balkan på 90 talet det stora kriget där alla flydde med all rätt men som inte hade några som helst problem att integrera i Sverige utan de bodde in sig,även de absolut mest traumatiserade människorna gjorde det. Vi har berikats av jätte fina invandrare. Som jag är jätte stolt över. Bland  annat många av mina vänner. Så vart ligger problemet i cirkusen nu ? Har de inte fått någon fritidsgård ?

Medans ni slåss för människor som inte vill bli en del av Sverige så sänker du ditt egna barns framtid. Jag vet inte när ni ska vakna ? Men den dagen ,den sorgen!

Du med skylten #skicka mig istället ,ingen har hindrat dig åk du med.

 

 

Annonser