Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Gör om – Gör rätt

Den ena skottlossningen avlöser den andra. Och någon klumpig och dum påstår att Sverige har aldrig varit tryggare. Alla som lever i verkligheten och inte blundar för det faktum att det faktiskt är tvärtom ,det blir bara värre.

Hon blev bara 4 år. Lilla Luna från Biskopsgården. Hon var inte kriminell. Hon lekte Elsa i Frost. Min dotter och andra små barn gick i samma dagbarnsgrupp som Luna. Den 12 juni 2015 blev Lunas sista dag i livet. Hon är med i bilen som sprängs i luften i Torslanda. En liten flicka avlider sen på sjukhuset. En liten stol i fem års gruppen förblir tom när hösten kör igång efter semestern. En ung mamma mister sitt barn och sin man.

Där kom detta som vi länge och väl suttit och sagt till politiker på möten i stadsdelen, när det lyftes på ett av mötena när en förälder sa : vad gör vi när ett oskyldigt barn drabbas. Då svarade stadsdelsnämnden ,lite hånande att så långt ska vi inte dra det !

Nej ! Men ni drog det så långt. Luna försvann den 12 juni ,hon blev fyra år. Nu var det ett faktum. Nu var smällen här och politikerna försvann. Locket kastades på. Vart tog politiker vägen och vart tog medmänskligheten vägen.

Det är som om just lilla Luna våga man inte nämna som politiker. Men nu stod vi inför något nytt i stadsdelen. Det var ett barn nu. Men inte ett ögonbryn höjdes och inte en mun talade i nämnden. Hon blev en i statistiken av gäng kriminella.

Hur? Hur kan en 4 åring bli kriminell? Hon har väl inte valt ett kriminellt liv. Och nej det räcker inte med argumentet att pappan borde vetat bättre än att sätta sig i samma bil som en eftersökt gäng kriminell. Det är inte hållbart. Luna ska inte glömmas bort ,locket skall inte läggas på. Hon var inte kriminell.

Skottlossningar,sprängningar och dödsskjutningar är vardag idag i Sverige inte bara i förorter utan även i landsbygden nu. Senast ikväll i Limmared vid Tranemo ,Svenljunga kommun. Skotten började inte med Luna och de började inte heller i Limmared. Detta har varit sen problematik i många långa år nu.

Hela tiden höjer man ribban för vad som accepteras . Ett barn dog i biskopsgården. Sen kom nästa barn på dimvädersgatan 2016 Josef som låg och sov när det kastades in en handgranat och 8 åriga Josef vaknade aldrig mer. Han var där på semester. Det blev hans sista semester.

Hur var det nu med ökade resurser ? Vad hände med alla poliser som skulle ta itu med detta? Istället försätter politiker ,Eliasson och ygeman poliser i en kris som inte än idag har nått sin botten. Poliser sa upp sig och säger fortfarande upp sig. Vad händer nu i Sverige?

Nu har skottlossningar och dödsskjutningar blivit vardag. Igår sköts 6 personer i Sverige. Idag sköts en 25 åring till döds i Lilla Limmared , nu är det inte bara förorten som smattrar av hagel och Kalashnikov,nu breder det ut sig i landet?

Sverige har aldrig varit tryggare. Vi har en utbredd gäng kriminalitet, terrorister har tagit mark och de senaste dygnen 3 terrorattentat ,ett i Åbo bland annat. Och vi hade vårt i Stockholm för inte längesen,kvinnomorden ökar, gruppvåldtäkter likaså.

Poliser säger upp sig på löpande band. Akut mottagningar är hårt ansträngda av hot och våld,blåljus personal attackeras ,är inte detta ett stort tecken på att Sverige blöder. Likt ett öppet sår rinner vår trygghet Ut. Är inte detta ett tecken på att vi är på väg ut för stupet. Vem fångar upp oss då våra gator brinner?

Själv sanering i all ära men det kostar liv. Yngre människor och barn.

Vad krävs

Gör om – gör rätt

 

Annonser