Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Gotlänningen har fått nog

INSÄNDARE

”De asylsökande står på Östercentrum i Visby och trakasserar kvinnor, säger Camilla Sundelius.
“De kan ställa sig mitt i vägen och spotta på marken och titta ner på en. De kommer från länder med en totalt nedvärderande syn på kvinnor, och det fungerar inte. Våldtäkterna började i somras. Vi har fått reda på att samtliga gärningsmän är invandrare.”…//…
Jag frågar om de misstänkta har utländsk bakgrund. Det vill kvinnans advokat inte svara på. Han menar att frågan är “helt irrelevant”. Han har lärt sig säga att det är MÄN som våldtar. Jag antar att han har gått en kurs i politisk korrekthet med floskelpåslag för advokater.
Jag säger att gruppvåldtäkter var ett mycket ovanligt fenomen före massinvandringen. Det har Staffan Fredriksson aldrig hört talas om. Nu låter han ungefär som om han har ramlat ner från månen och frågar om källa till detta oerhörda påstående. Det får han. ”


Ge ert stöd till folket på Gotland genom att skicka ett mail eller ring Regionfullmäktige och tala om hur ni känner.Vi pratar om några minuter av er tid

Regionfullmäktiges presidium
Conny Kristensen Gahnström (S) ordförande
Tfn. bostad 0498-27 76 20,
Alt: 070-433 12 09,
E-post: [email protected]

Torgny Ammunet (S) 1:e vice ordförande
Tfn. 073-652 27 30
E-post: [email protected]

Westerén, Hanna (S) Visby
Regionfullmäktige; ledamot
072-556 45 23, [email protected]


Efter gruppvåldtäkten i Visby har bägaren runnit över för en stor mängd gotlänningar som har tröttnat på den mångkulturella utvecklingen. Det säger Camilla Sundelius, 26, som anordnade en stor demonstration till stöd för kvinnan,

Det var under natten till söndagen som en rullstolsbunden kvinna gruppvåldtogs i Visby. De fyra män som anhölls för brottet försattes sedan på fri fot, något som väckte stark upprördhet.

På onsdagen samlades hundratals Visbybor, efter några timmars varsel, till en spontan demonstration utanför de misstänkta våldtäktsmännens asylboende.

– Vi trodde väl att det skulle komma 20-30 stycken men inte hundratals, säger arrangören Camilla Sundelius till Granskning Sverige.

Politikerna på Gotland har de senaste åren arbetat på högvarv för att göra den tidigare nästan helt etniskt homogena ön ”mångkulturell” genom att locka dit stora mängder asylsökare från tredje världen. Och situationen har förvärrats mycket snabbt enligt Sundelius. Bland annat har flera kvinnor blivit våldtagna av invandrare under sommaren.

– Så fort de kom hit har det hänt en massa skit som aldrig händer på Gotland annars. Nu är det nog.

Camilla Sundelius säger att gruppvåldtäkten mot den rullstolsbundna kvinnan var droppen som fick bägaren att rinna över för många gotlänningar.

– Jag tror att det här faktiskt var droppen för gotlänningen. Vi klarar inte av med. Vi har inte bett om att få hit kriminella människor som går på våra kvinnor sexuellt. Vi har inte röstat på det. Politikerna har inte frågat oss vad vi klarar av.

Redan i vintras var Sundelius med och bildade ett medborgargarde som nu har cirka 700 medlemmar.

– Det handlar om att skapa trygghet, säger hon.

Annonser