Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Grattis Malena Ernman nu har du fått din mångkultur

Det är lite skillnad på ditt område Malena och Biskopsgården.
Det är också nåt annat som skiljer verkligheten åt. Din och min bakgrund och våra värdegrunder. Samt det viktigaste av allt, våran syn på mottagandet av flyktingar i detta land.

Du bor skyddat, du lever skyddat och framför allt så ser du inte vad som hänt sedan man började använda sig av det fina ordet mångkultur. Du har inte sett ,hört och upplevt den mångkultur som breder ut sig. Den du sitter på ,din tron i din skyddade verkstad och kämpar för.

Jag har levt 42 år i förorten ,förorten biskopsgården men också västra stadsdelen Frölunda. Mitt ibland skottlossningar,mord,barnamord,barnfattigdom och öde läggning av en stadsdel som en gång andades liv. Mångkulturen skapar stora problem ,de problem som vi haft i över 15 år men som senare tid bara eskalerat. Du har aldrig varit i närheten av detta, varje normal människa som sett hur de olika kulturerna skapar problem på våra gator,i våra bostadsområden och på våra torg skulle aldrig hylla det som du gör.

Om ni tror bara för man låter de komma in i samhället så är det inte sagt att de gör det ,många av de vill inte ens bli ett med Sverige och lever långt ifrån våra regler ,lagar och förordnader.

Slänger sop påsar ut från fönstret på gatan. Bajsar på golvet i tvättstuga och förråd, parkerar mitt i gatan och bara går, låter sina barn springa ute mitt i nätterna, för ett jävla liv på nattetid när man själv skall sova och upp till arbete. Blir de tillsagda skriker de att man är rasist eller så förstår de ej språket. Jag skulle kunna fortsätta men låter bli.

Det finns en anledning till varför svensken flyr denna vardag. Vi som växt upp i förorten orkar inte bo kvar. Det har blivit en enda sop station och en förort som är övertagen av kriminalitet inte bara gäng krig utan brutala överfall med vapen och våldtäkter samt mord. Varje dag är som att spela rysk roulette ,man vet inte om man når hemmet innan dagen är slut ,man vet inte hur många familjemedlemmar som kommer sitta runt middagsbordet på eftermiddagen.

Nu sprids alla flyktingar ut i hela landet förorten är redan överöst och i en bostad på 70 kvadrat kan man bo 13-14 personer. När nu alla sprids ut marlena Ernman så kommer du och resten av motståndarna till deporteringar att få se det vi har sett,upplevt och bevittnat i alla år. Det som vi gapat oss hesa om.

Min stadsdel är förstörd , min stadsdel har jag lämnat ,min stadsdel går absolut inte bo i. Jag har inte någonting att erbjuda min 7 åriga dotter där mer än en skottsäker väst och att sitta inomhus efter en skola

Du malena kommer bli varse hur de beter sig och hur mångkulturen sakta tar över vårt land. Likt en infekterad böld äter detta upp vårat Sverige från Ystad till Haparanda
Och det Sverige är detta du slåss för.

Du kommer bli varse mina ord….tro mig

Jag avslutar med Zlatans citat: du kan ta gubben från Rosengård men du kan aldrig ta Rosengård ur gubben……

Du kan ta flyktingen från kriget – men du kan aldrig ta kriget ur flyktingen

Grattis malena nu har du fått ditt öppna mångkulturella Sverige , vårda det ömt ,köp några handgranater ,vapen och en väst du kommer också behöva skydda din familj sen.

Annonser