Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Här och nu förtjänar ni en känga i arslet

Varje dag matas man av spalter med meter långa nyheter om idiotin som bara fortsätter att eskalera i vårt land Stefan Löfven & resten av landsförrädare.

Alla Sveriges städer har nu fått smaka på delar av detta som funnits i våra förorter i många år. Det okontrollerade våldet. Bara brotten som bytt skepnad och även gärningsmännen är nya.

När IT skandalen uppdagades så stod du där som en makt galen Hitler och utsatte dina hantlangare för att rädda ditt egna skinn,då pratade du om ansvar. Men snälla Stefan när ska du ta ansvar. Du lovar runt och håller tunt.

Integrations politiken är ett enda stort misslyckad cirkus där ingen någonsin verkar för landet bita ifrån. Ut i världen skrattar andra åt er politik och vi vanliga människor skrattar inte vi är förbannade och ledsna ,hur ni misskött landet

För människor i tiden ,pyttsan Stefan ditt egna folk är utklassade,bort glömda och hånade av en sjuk flagga med en flaggstång som är böjd. Jublar du över den konsten med?

Om du undrar varför vi tröttnat kan jag nämna några nämnare

”Många döda flyr i panik” får man ens som statsminister säga så grova fel , ställa gränserna öppna utan kontroll( var någon för det ,mer än ni)  du lova att barnkonventionen skulle in i lagboken (utsatta barn utsätts ännu- hade behövt det helst i förrgår) du lova efter massakern på vår krog & bar mer resurser till skola ,fritid och förebyggande arbete i utsatta förorter( bara 33 personer till har bragts livet i gängkrigen efter det ,varav 2 små barn.

Gruppvåldtäkter ökar markant men flyktingbarnen döms inte. Flyktingar kommer och gör Sverige helt laglöst,då ryter ifrån i någon dagstidning att ” det här accepterar vi inte ” , jasså Stefan gör vi inte det ? Det är ju för helvete precis det som görs. Det är ni som måste sätta stopp på drevet.

Stefan ! Du vet vi som inte är flyktingbarn och heter Abdullah och är 46 år vi kan inte protestera så på Gustav Adolfs torg eller plattan , vi är svenskar och kommer dömas för hets mot folkgrupp när det är er vi skriker till.

Vi har invandrare här som är lika svensk som mig ,skötsamma invandrare i massor som också betalar skatt och som undrar vad ni sysslar med.

Lär er en sak , de människor du tog in i detta landet ,när ni nu pant satt allt vi ägde och hade,lånade på pensioner,våra pensioner för de skulle betalas tillbaka när dessa ni tog hit kom ut i arbete ,hur många jobbar ?

Jag vet bara att de kostar en fruktansvärt massa till advokater,häkten och anstalter. Vi har inte tjänat en krona som ni säger, hur är det ens möjligt när du samtidigt står och säger att de utvisade har inte Sverige råd att flyga hem

Hela ditt uppdrag är inte bara med IT skandalen ett enda stort misslyckat jippo. Se till och samla ihop dina pinaler och ge dig av från din post….men innan Stefan måste jag ha svar på en fråga ………

Heter du verkligen Stefan Löfven ?

Eller är det en lögn som allt annat

 

Annonser