Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Har vi inte kvittot nu….

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/var-ska-vi-sova?cmpid=del%3Atw%3A20170928%3Avar-ska-vi-sova%3Anyh%3Alp

När ska dumheterna sluta. När ska politiker stå för deras fina verk av mångkultur? Och när ska alla ni som säger att vi visst kan ta in ännu fler flyktingar? Hör ni inte själva hur det låter både Amnesty och Agape. Eran åsikter i flykting krisen är ju patetiska.

Det finns plats för ännu fler för att ni i nästa stund skriker att Sverige lurar människor och försätter de i hemlöshet.

Ja och varför försätts de i hemlöshet tror ni? Ni säger ju att vi kan ta emot de och att vi har plats och råd. Men varför gapar ni nu då att Sverige lurar de och att det inte finns bostäder. Jag misstänker ju att det är ni som hjälper de hit är också de som ordnar för de också ni som lovar de guld och gröna skogar.

Jag skulle aldrig ta hit människor i nöd för att försätta de till ett nytt helvete ,för det om någon strider väl mot de mänskliga rättigheterna.

Jag har undrat i flera år när det är dags för våra egna svenska medborgare som är hemlösa att få en säng eller åtminstone tält. Man får inte slå utsatta grupper mot varann sägs det , men helt ärligt alla ni som öppnar era hjärtan för hela världen , när öppna ni hjärtat för en svensk hemlös? Ni har ju helt blundat och vänt de ryggen ,så vem är det som slår utsatta grupper mot varandra?

Så till dessa rumäner som undrar vart de ska sova säger jag : fråga våra svenska hemlösa medborgare som är ca 5000 stycken ,de har undrat det i flera år ,och nu känns det faktiskt lite som att det är deras tur att få hjälp, för de har varit förbi sedda för alla dessa flyktingar under hela tiden.

Det är väl änna dags nu Amnesty och sluta slå utsatta grupper mot varann….vakna upp och sluta ta hit flera och lova de sånt som inte finns

 

Annonser