Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ingen gripen efter våldtäktsförsöket på nioårig flicka

Ingen har gripits för det brutala våldtäktsförsöket mot en 9-årig flicka i Örebro igår. Polisen har ett signalement – som man dock inte vill lämna ut.

Det var vid 06.30-tiden på onsdagsmorgonen som 9-årig flicka utsattes för ett våldtäktsförsök vid Oskarstorget i centrala Örebro.

32-åriga Anette, som lyckades avbryta gärningen från att bli en fullbordad våldtäkt, berättar för Aftonbladet hur hon hörde ett skrik inne från parken från en rädd person och sedan såg en man trycka ned den lilla flickan mot marken.

Anette fick ögonkontakt med mannen som då avbröt våldtäktsförsöket.

Kvinnan tog hand om flickan och ringde dit polis och ambulans.

– Hon var skärrad, skakad, rädd, ledsen, säger Anette till Aftonbladet.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av platsen och förhört flera vittnen. Men trots att kvinnan fick ögonkontakt med gärningsmannen hävdar polisen att man har ett för dåligt signalement för att gå ut med det.

– Vi har ett signalement men har valt att inte att gå ut med det för vi tycker det är för vagt. Ska vi gå ut med något måste det vara till nytta för oss och förundersökningen, säger polisens presskommunikatör Anders Sjöberg till TT.

Polisen utesluter inte att det kan finnas personer som gjort iakttagelser men som inte varit i kontakt med polisen. Den som sett eller vet något om händelsen ombeds att höra av sig.

Händelsen rubriceras som försök till våldtäkt.

Annonser