Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Invandrare frias för gruppvåldtäkt

De tre misstänkta för grov våldtäkt på Lyckostigen har friats från brottsmisstanke men döms för narkotikabrott. Rätten ansåg inte att bevisningen höll för en fällande dom.

Nämndemän ville fälla
Två nämndemän delade dock inte resterande rättens bedömning. De ansåg att åtalet styrkts genom kvinnans berättelser, rättsintyget och samtalet till SOS-Alarm. Nämndemännen ansåg inte gärningsmännens berättelser var trovärdiga eller samstämmiga. Som märsta.nu rapporterade under måndagen så släpptes de misstänkta 18:e maj. Åklagare har nu tre veckor på sig att överklaga domen. Åklagaren yrkade på 4,5-5 års fängelse samt 315 000 kronor i skadestånd.

Från Domen

har gemensamt och i samförstånd genom misshandel och annat våld tvingat NN till samlag och till att företa och tåla andra sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförliga med samlag. De har därvid genomfört vaginala och anala samlag med NN, fört in sina könsorgan i hennes mun och i hennes anal och fört in sina fingrar i hennes underliv. NN har vid några tillfällen avsvimmat i samband med att könsorganen tryckts in i hennes mun.

 

Annonser