Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jag älskar er

Jag vill inte bara gnälla om hur samhället ser ut idag, men det är lätt att hamna där som det ser ut. Man kan inte öppna en tidning idag,inte se ett löp och aldrig ha på nyheterna då allt bara handlar om kniv mord, terror attacker, gäng krig och våldtäkter. Och resten handlar om en bunt idioter till politiker och myndigheter som är helt inne i pajkastning av varann än att rädda vårt Sverige som är på väg käpp rätt åt helvete. Vi ser också en och annan dum kommentar från människor som Ernman om hur vi ska öppna våra hjärtan. Gör det själv Ernman ,jag har öppnat mitt hjärta tillräckligt

Däremot öppnar jag mitt hjärta till alla er som kommit till Sverige och som är en del av Sverige och oss. Ni som vill anpassa er till oss och våra normer,lagar och förordningar. Ni är guld värda. För mig känns det så viktigt att lyfta fram er som inte begår massa våldsbrott,som inte ljuger om er ålder, som inte föraktar och hugger oss svenskar i ryggen trots det landet försöker göra.

Jag känner otroligt många invandrare både som kommit hit senare tid,som kom på 50-60 talet som arbetskraft men också de som är födda här med utländska föräldrar. Ni är och förblir i dagens Sverige mina hjältar. Ni har visat mig att ni ville integrera, ni kunde integrera ,ni slet er in i samhället och ni bär upp svenska flaggan lika mycket som jag gör.

Många av er tycker detta är skandal som händer i vårat land. Jag vet familjer som bott här sen 50-60 talet som säger : detta är inte längre mitt Sverige. Jag vet också invandrare som gett upp hoppet om Sverige där de varit med och dragit in skatt som gett upp och flyttat hem från det ursprung de kommit ifrån.

Alla säger likadant: det går åt helvete nu!

När till och med våra bra invandrare ger upp!!!

Snälla ! Det är inte ni som ska lämna oss. Vi har en hel drös kriminella och de som själva inte vill integrera i Sverige. De ska hem, skicka de med enkel biljett !

Jag har flera vänner från olika länder som jag älskar för de dessa människor är

 

Annonser