Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jag börjar skämmas för att vara svensk

Den här känslan känner jag igen . Uppväxten i biskopsgården var en enda lång kamp. När man blev tonåring och börja röra sig i stan och träffa massa andra så skämdes man lite för att säga vart man kom ifrån. Den känslan börjar infinna sig nu igen och här står man 43 år i höst och 3 barns mor. Och skäms över vem man är och vart man kommer ifrån.

Men det här är upp till mig ,mitt egen ansvar om jag vill behålla titeln som svensk med huvudet högt eller om jag skall drunkna i skam och krypa undan i ett hörn.

Den utlösande faktor är för mig Barcelona. Hur Sverige är de enda land som går ut med världens minsta artikel om dådet. Och igår hade varenda land skrivit TERRORDÅD. Och den islamiska staten hade tagit på sig gärningen som deras. Men i svenska medier stod det MISSTÄNKT terrorattentaten länge och väl

Detta landet med vår ledning som fullkomligt skyddar terrorister gör mig så arg. Locket ska fort på! När skall du Stefan Löfven och dina vapendragare inse allvaret med dessa terrorattentaten.

Stockholm var första i Sverige förutom han som misslyckades med sin sprängning mitt i julruschen några år innan. Men Stefan det kommer inte vara den sista. Och ni får sluta Mesa er med den största hotet mot Europa och Sverige. För är det något som är ett hot mot oss och alla andra västerlänningar så är det IS. Ni får sluta dalta,skydda och hålla dessa bestialiska mördare i handen.

Och Morgan Johansson du kommer under veckan få ett långt brev från mig. Du ska se till att upprätthålla våran trygghet ,vår säkerhet och att vi inte skall leva i rädsla, där av är det din skyldighet att ändra åsikt angående terrorister som bor här men som också kommer tillbaka att inte längre välkomna de in i det svenska samhället.

Du tog beslut om att inte upphäva medborgarskap eller riva deras pass. Är detta vad folket vill tror du? Vill vi svenska medborgare bo bland terrorister och inte veta ifall hela familjen kommer sitta runt middagsbordet i eftermiddag.

Det är er förbannade skyldighet att skjuta från höften i denna fråga. Det är er skyldighet att starkt gå emot terrorism med tydlighet och visa ut dess människor ur svea riket.

Vet ni politiker och makthavare ni har fått mig att skämmas för att vara svensk. Och varje dag jobbar jag med att fortsätta säga exakt vad jag tycker,för jag tänker inte formas in i det facket ni alltid velat ha svenskarna in i. Att tiga!

Ni borde alla skämmas en stund och resa er upp och visa hur stort motstånd Sverige är mot Terrorism. Det skall ni göra för oss. För ert egna folk!

Det kräver vi !

 

Annonser