займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jag försvara dig inte ….MEN

Anders Borg …..

Jag skulle aldrig tycka ett sånt beteende är okej. Att på fest visa sitt kön och skrika Hora till kvinnor. Det där hade gett mig fulla mandat till att ge dig en käftsmäll. Jag förmodar att du inte festade med Ronny & Ragge heller.

MEN

Detta var en privat fest. Han våldförde sig inte på någon. Även om det var ett äckligt beteende. Men när jag idag läser att polisen har anmält han och han kan komma att åtalas i 3 punkter ,då banne mig ska jag välja att ta hans rygg mot rättsväsendet. För här är något fruktansvärt galet i så fall.

Vi har 4 personer säkert fler som läckt ut säkerhets information om Sverige ,vilket är ett allvarligt brott, som hotar och berör alla oss. Ska de få svära sig fria ?

Samma sak gäller alla grupp våldtäkter och övergrepp gjorda av asylsökande då kan vi börja hem de som begår dessa övertramp som inte följer lag.

Om Anders Borg åtalas

Då ska alla åtalas både våldtäkter och hela etablissemanget i IT skandalen.

Det ska bara göras