Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jag lever med sanningen

– Det är över nu! Sa jag till min son då vi vandra genom en korridor på kriscentrum ,stadens säkraste kvinnoboende. Bakom mig en vårdare till oss och socialtjänsten. Min dotters pappa hade både gripits och släppts i vår bostad som han slog sönder. Och avslutade med att skära upp sina armar framför barnen ute på gården. När han inte lyckades ta sig in utan slog sönder hela trappuppgången och vår dörr under hot som att han skulle döda oss alla, strypa mig som var en hora. I frustrationen att inte komma åt oss skar han sig själv ,tog av sig naken lade sig på gräset ,där blev han gripen av 4 patruller som spärrade av vårt hem. Fotografering på plats , detta var uppbrottet. Och jag trodde äntligen terrorn,våldet ,supandet,sadismen hade nått sitt slut.

Orden jag sa till min son ,var inte sant. För det var verkligen inte över där. Nu väntade 5 långa år av psykisk misshandel och en fruktansvärd inkompetens hos Myndigheter och av Myndigheter. Jag har hört historier förrut om hur illa de behandlar människor som utsatts för våld och övergrepp men trodde inte i min vildaste fantasi att det ens fick gå till så här.

Vi blev förövare jag och mina barn och stackars han blev offer.

Offret som både slagit mig och min dotter. Offret som nästan dödade min pojk i Turkiet då han tryckte ner han under vattnet och inte släppte ,då kom storebror till räddning. Offret som sparkade mig i ryggen och huvudet med upprepade slag när jag satt ner med min 10 mån dotter i famnen. Hon fick 2 sparkar mot armen ,men jag skydda henne med hela min då stora kropp. Offret som slet tag i mitt hår slog mitt huvud rakt in i väggen skrek att jag var hora och att det var lågprismärkning på mig. För ingen ville ta i ett så äckligt luder som mig ,som var så ful. Offret som kastade sitt lilla barn rätt i golvet, offret som slog till henne rakt över örat, offret som tvinga mig till sexuella handlingar och när jag grät undra han varför jag grinade. Offret som utsatt sina tidigare barn och fru som jag inte visste. offret som tryckte in dansk stark ost i ögonen på sitt lilla barn 8 månader gammal,offret som slet av sin fd kläderna och låste henne ute naken så alla skulle se vilken hora hon var. Offret som knäade mig stenhårt i magen i 8 månaden så jag fick blödningar.

Det var sannerligen han som det var synd om. Mina historier om hur rädd min dotter var för hundbajs det dagmamman också intyga ,när hon säger plötsligt en dag att pappa tryckt in hundbajs i hennes mun. Det var jag som inte var klok och de skrattade och mena på att mina historier är bizarra.

Han har alltid varit sadist när han var barn skadesköt han fåglar och katter satt sen och plåga de till döds. Andra fruktansvärda historier om sexuełla tvång på barn finns av andra personer som vet om honom

Endå står jag och barnen och tappat allt. Får ingen hjälp efter boende i 3 månader på skyddat boende. Vinner kvarsittning i lägenheten och han får flytta ut ur den han ockuperade.

Vi fick fly, vi blev inlåsta, vi blev utan hjälp,han tömde hela bostaden i stort sett ,han fick samtal där han en timma i veckan spela offer. Jag bad de om hjälp i olika omgångar. Jag ringde när han satt utanför aldrig att någon hjälp fanns.

Min dotter polisförhördes på Barnhuset i Göteborg 6 februari 2013 en barnadvokat utseddes Ylva rossing ,förhörs ledare Marie Löf hos polisen,  2 socialsekreterare västra Hisingen och BUP Barnhuset var med på inspelningen när de lekte med dolda kameror med henne. Hon gjorde som hon då brukade i lek….plötsligt stanna upp och börja slå sig själv med matade slag mot sitt egna huvud. Då berätta hon att pappa slog så. Och även på armen och ryggen.

Åtal lades ner för min 3 åriga dotter inte specificerade händelse ,under denna utredningstid så går han på henne igen och slår till henne över örat så det öppnas en ny förundersökningen när vi sitter med polisen uppe på östra sjukhuset. Allting läggs ner ! Socialtjänsten brister fullkomligt i att inte bemöta polisen i utredningen ,polisen berättar att de inte kan lämna några uppgifter eftersom utredningen förfarande är pågående. När det rör sig om våld i nära relation har de en max tid på 3 månader på sig sen ska utredningen vara klar. Våran hade då varit öppen i 8 månader.

Bristande information, kommunikation,samarbete och ett litet barn som inte specifikt kan säga datum klockslag när våldet mot henne begicks.

Att socialsekreterare sedan sitter och ljuger öppet i BBIC utredningar har jag hört men det som skulle komma att drabba oss i den fruktansvärda situation vi redan satt i trodde jag inte. 3 stora tjänstefel anmälde jag mot dessa myndigheter

Mitt krig handlade inte längre bara om att barnen skulle vara säkra det handla om Myndigheters makt och prestige som kostade min dotters psykiska hälsa. Vända ryggen totalt och hela tiden han som var lilla offret.

Vem finns i belastningsregister?

Vem har förlorat barn pga våld innan?

Vem har haft drog/alkohol problem?

Vem blev polisgripen hemma efter hot våld och grov skadegörelse?

Vem dömdes för skadegörelse?

Vem bröt kvarsittande rätten?

Vem reste till barnprostitutionens land philippinerna mitt i förhandlingarna ?

Jo offret. Han som blev offer.Han som de alla tyckte så synd om.

Vi fick efter 3 år skyddad identitet pga alla trakasserier och ofredande mot oss som bara fortsatte , men vi blev inte skyddade,Jo jag vart skyddad från mig själv ! Kom inte åt nånting ,fick ingen post blev bort kopplad omvärlden

Jag sa upp mitt samhällskontrakt ville de inte skydda mig och mitt barn så fick jag göra det själv.

På 3 månader tog jag körkort,skaffa jobb utanför Göteborg ,packade min bil med våra tillhörigheter lämnade allting tryckte plattan i botten och lämnade således staden som ärrat oss för livet,staden som gav oss mer blödande sår och staden jag aldrig mer vill sätta min fot i.

De borde vetat bättere-de kunde gjort det bättre. Än att hugga oss i ryggen med upprepade slag

Vi blödde innan vi kom till myndigheterna men de lät oss förblöda. Jag har skrivit deras namn med mitt blod för jag skall aldrig glömma den vanvård i omsorgen de gav oss genom att inte tro,lyssna och agera

Hoppas ingen får möta detta vi fått gå igenom ,jag vet inte om fler klarar det

 

 

Annonser