Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jagades och slogs ned på tåget

Så sent som i somras dömdes 27-åringen för att tillsammans med en kumpan ha sexuellt ofredat en rad svenska flickor och kvinnor. Redan nu döms han återigen – för att ha sexattackerat en ung flicka i ett tunnelbanetåg i Stockholm – och som vanligt får afrikanen ett mycket kort straff och slipper utvisning.

Flickan var på väg hem från skolan och befann sig på eftermiddagen den 7 november 2017 på tunnelbanan mellan t-centralen och Kungsträdgården i Stockholm.

Hon var ensam i vagnen tillsammans med den 27-årige afrikanen, Bashiri Sahabu, och en manlig bekant till denne. Så fort tåget lämnade centralen kom afrikanen fram till henne och slog henne i huvudet.

När flickan flydde genom vagnen följde Sahabu efter, gav henne ett nytt slag mot huvudet och tryckte sin hand hårt mot hennes underliv.

Av en ren slump råkade två civilklädda poliser se händelsen genom fönstret på vagnen framför och de ingrep mot gärningsmannen när tåget stannade vid Kungsträdgården.

Åklagaren hade yrkat att afrikanen skulle dömas för försök till våldtäkt. Tingsrätten ansåg visserligen att det var bevisat att Bashiri Sahabus agerande skett i sexuellt syfte och att detta kränkte målsägarens sexuella integritet, men ansåg inte att det var bevisat att den tilltalade faktiskt hade uppsåt att våldta offret.

Fria Tider rapporterade så sent som i juni om mannen, som då dömdes för att tillsammans med en annan afrikan ha sexuellt ofredat olika kvinnor och flickor. Det yngsta offret var endast 11 år och angreps när hon satt på en bänk tillsammans med sin farmor.

Enligt domen blev Sahabu villkorligt frigiven redan i oktober 2017 med en återstående strafftid om två månader och 24 dagar.

27-åringen, som kom till Sverige som kvotflykting från Burundi, är sedan tidigare dömd för ett mycket lång rad brott – bland annat ett våldtäktsförsök. Gång på gång slipper han dock utvisning hem till Afrika.


Vill du bli gravid? Köp ägglossningstest här

first hotel

Annonser