Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jesper Jerkert, Solna

jesper-jerkert-kth

Jesper Jerkert

Namn: Mats Jesper Jerkert
Personnummer: 19751023-7139
Adress: Mårdstigen 14 lgh 0901, 170 75 Solna

Dömd för: Sexuellt ofredande
Straff: Dagsböter 100 å 200 kr

 

Två pojkar födda 2001 och 1998 som alltså är 10 och 13 år, berättar i rätten om en händelse den 4e juni 2011 då dom satt tillsammans i en bastu då Jesper Jerkert ska ha kommit in och satt sig bredvid och börjat prata med dom, bland annat frågat vilken klass de gick i. Pojkarna började fnittra då dom såg att Jesper onanerade och hade stånd. Den äldre pojken blev orolig och rädd, han sade till sin kompis att dom skulle gå ut. Efteråt sa de till sin pappa som gick och tittade i bastun, och där satt Jesper och onanerade.

Jespers försvar är att han har en hudsjukdom på pungen vilket har stärkts av läkarintyg, däremot gör rätten bedömningen att dessa hudbesvär inte satt på ollonet vilket betyder att de inte kan ha handlat om sin sjukdom.

Jesper jobbar kvar som studierektor och lärare på KTH och kommer i kontakt med småbarn dagligen.

 

Såhär står det om Jesper Jerkerts bakgrund på Wikipedia:

Jesper Jerkert, född 23 oktober 1975, är en svensk filosof, ingenjör och skeptiker aktiv i föreningen Vetenskap och Folkbildning. Han var styrelseledamot 2000–11 och föreningens ordförande 2004–08. Han är redaktör för föreningens tidskrift Folkvett. Han har även skrivit och redigerat flera böcker om pseudovetenskap.

Jerkert är filosofie licentiat i praktisk filosofi (KTH, 2015) och civilingenjör i teknisk fysik (KTH, 2004). Han har även två filosofie kandidatexamina i musikvetenskap och filosofi, båda från Stockholms universitet. Jerkert arbetar som adjunkt i vetenskapsfilosofi vid KTH och studierektor för grundutbildningen för avdelningen för filosofi

 

Annonser