Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Jordanis Kouroutsidis

Serievåldtäktsmanen Jordanis Kouroutsidis åtalas för två fall av våldtäkt och rån
Den 47-åriga Jordanis Kouroutsidis som sedan den 27 januari är häktad på sannolika skäl misstänkt för två fall av våldtäkt och rån i Varberg och Veddige åtalades i dag.

Jordanis Kouroutsidis är misstänkt för att vid två olika tillfällen i november 2016 och i januari i år rånat och våldtagit två kvinnor i Varberg respektive Veddige.

Jordanis Kouroutsidis har, på 80- och 90-talet, dömts för flera våldtäkter i Stockholmsområdet och kan vara en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän. 1988 dömdes mannen till fyra års fängelse i Stockholms tingsrätt men efter ett år fick han permission – och flydde. Därefter dömdes han till fängelse för flera nya fall innan han försvann spårlöst.

Den 47-årige mannen har tidigare förekommit i mål som rör våldtäkt. Det var sommaren 2015 som han misstänktes för våldtäkt, olaga frihetsberövade och olaga hot. Men åklagaren la då ner förundersökningen.

-vi noterar att trots att det är en av Sveriges värst våldtäktsmän som är i farten igen så väljer Expressen och Aftonbladet att inte nämna att det är Jordanis Kouroutsidis, född 1969 som är misstänkt…

Målnummer Varbergs tingsrätt: B 185-17

Huvudförhandlingen planeras att starta den 13 juni och pågå i fem dagar.Sunglasses sale

Annonser