Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kan någon tysta henne för guds skull

https://m.facebook.com/groups/1054122034605760?view=permalink&id=1880014538683168

Unga i Sveriges talesperson får ta och dämpa sig aningen.

Först och främst lilla fröken krösa Maja så kan jag berätta för dig att det finns inte bara rättigheter här. Utan för att få sina rättigheter krävs skyldigheter. I detta land ska man ge för att sedan ta.

Här finns andra människor i landet som är flera tusentals som inte själva får hjälp i sitt egna land.

Ni har till en början fått avvisnings beslut. Då är det inte snack om några rättigheter utan endast skyldighet att packa ihop.

Det som irretera mig väldigt är att ni tycks tro Sverige badar i stålar. Vi har över 2000 hemlösa pensionärer, över 3200 hemlösa även familjer. Dysfunktionella familjer flera tusen. Vålds utsatta barn i hemmet 13000. Vanvårdade, våldtagna hemma.

Vi har faktiskt vårt egna land som ligger kantrat och du som egentligen är utvisad står och kräver rättigheter. Ni sköter inte skyldigheterna. Ni ljuger om ålder och ni ockuperar offentliga platser vilket är förbjudet här. Dessutom skräpar ni ner nåt så förbaskat,det är väl en tidsfråga innan råttorna börjar äta på era saker .

På frågan om vem som ska finansiera era krav säger du riksdagen ,det finns pengar.

Nej och åter nej det är inte era rättigheter att få pengar när ni dessutom skulle varit ute ur landet. Ni är inte svenska medborgare vilket aldrig kan bli Sveriges skyldighet att betala för er.

Sverige har visat ut er ur landet ,där med får du finansiera dig själv när du vägrar flytta på dig ,men några rättigheter i Sverige har inte de som vägrar följa lagen ju..

Skyldigheten ni har är att du själv måste följa svensk lag. Vilket flertalet visat att ni inte gör ….

Snälla rara du……Sveriges pengar tar också slut.

Annonser