Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kriminellt vs Aftonbladet

Ett tydligt exempel hur media mörka nationaliteter m,m  vem får er röst ? Läs och dela . Pappa får fängelse efter våldtäkt på dotter  .33-årige Ahmed från Somalia döms för grov fridskränkning, grov våldtäkt

Aftonbladet

Pappa får fängelse efter våldtäkt på dotter

Ett föräldrapar i Södertälje döms till fängelse efter att de gjort sig skyldiga till övergrepp på sina barn under flera års tid, rapporterar Länstidningen.

Pappan, som får fängelse i sex och ett halvt år, har våldtagit en av familjens döttrar. Han döms också för grov fridskränkning, grovt sexuellt övergrepp mot barn och bidragsbrott.

Mamman döms till fängelse i ett år och tre månader för grov fridskränkning. Föräldrarna, som båda nekar till brott, ska även betala skadestånd på sammanlagt 780 000 kronor till barnen.

Misstankarna mot föräldrarna uppdagades i slutet av 2015, då en av döttrarna berättade i skolan om att föräldrarna slog henne med skärp och en stekspade, skriver LT. Samtliga barn är nu omhändertagna enligt LVU.

Kriminellt.com

33-årige Ahmed från Somalia döms för grov fridskränkning, grov våldtäkt mot barn samt grovt sexuellt övergrepp mot barn som begåtts mellan januari 2013 och januari 2016. Han döms även för grovt bidragsbrott från försäkringskassan för att vid 151 tillfällen ha tagit ut nästan 700.000 kronor i felaktiga bidrag.

Hans somaliska fru döms för grov fridskränkning som begåtts under samma tid.

Paret har sex gemensamma barn och har enligt domen utsatt tre av dem för misshandel.

Sex åtalspunkter om grov fridskränkning i målet handlar om att Ahmed tillsammans med sin fru misshandlat tre av sina barn genom att vid upprepade tillfällen nypt, slagit, sparkat samt vridit barnen i öronen. Även köksredskap har använts för att misshandla barnen vilket orsakat smärta, kroppsskada och ärr.

Föräldrarna nekade till brott, men läkaren dokumenterade barnens skador, vilket SVT rapporterade om i samband med åtalet. Det Sveriges Television glömde att ta med var att pappan även stod åtalad för sexualbrott mot två av barnen.

Ahmed fälldes på två åtalspunkter avseende sexbrott mot två av sina barn. Han har enligt domen flera gånger haft vaginala och anala samlag med en av döttrarna och vid upprepade tillfällen utsatt henne för andra sexuella handlingar. Tingsrätten skriver att brotten bör bedömas som grova eftersom Ahmed visat särskild hänsynslöshet och råhet i syfte att tillfredsställa sig själv.

Somaliern har även vid upprepade tillfällen genomfört sexuella handlingar mot sin son, genom att han legat bakom sonen och stoppat handen innanför sonens kalsonger och rört vid hans penis, vilket gjorde att pojken fått ont.

Ahmed är medborgare i Sverige, men är i behov av tolk och har sedan tidigare åtalats för att ha misshandlat en svensk flicka (född 2001) i en lekpark. Han friades dock år 2014 från brottet av Södertälje tingsrätt.

Den nya domen från Södertälje tingsrätt som kom i slutet av juni dömer frun till ett år och tre månaders fängelse. Hon ska även betala sammanlagt 150.000 kronor i skadestånd till tre av sina barn.

Ahmed döms till sex år och sex månaders fängelsestraff. Han ska betala totalt 630.000 kronor i skadestånd till fem av sina barn.

Annonser