Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kvinna, 26 år, sexuellt ofredad och misshandlad

Kvinna, 26 år, sexuellt ofredad och misshandlad på Skallberget, Karlfredsgatan, vid lekparken vid pizzeria Napoli, busshållplats ”Bellmansgatan”, Västerås. 26 augusti 2016, ca 20:00.


14232590_1634537183523330_3273327755524400016_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kände efter många om och men att jag ville dela min händelse offentligt just för att dessa ”män” kommer att komma undan och fortsätta att göra hemska brott, det kommer helt enkelt inte att hända någonting. Fast jag måste säga att polisen här i Västerås som förhörde mig tog det mycket allvarligt och var mycket professionell. Han noterade vartenda ord jag sa, ställde mycket frågor, fotograferade mina skador, det kan komma fler förhör osv. Men ja, sådant här är tyvärr jättesvårt att göra något åt och det jag kan göra är att informera andra Västeråsare, och alla andra.

Fredagen den 26 augusti 2016, klockan 19:45 så skulle jag bara gå fram och tillbaka till kiosken som ligger nära mig. Jag genade genom den lekpark som ligger framför porten där jag bor på, Karlfredsgatan på Skallbergert, vid pizzeria Napoli, busshållplats ”Bellmansgatan”. Och denna lekpark är omringad av träd, buskage, soprum, cykelförråd osv så det är svårt att se in.

När jag gick in i parken så hörde jag fort en ”busvissling”, jag traskade på, sedan sa den ena, som jag kallar för ”ledaren”, ”Ey, ge oss cigg!”, då traskade jag på ännu fortare. Då reste sig dessa fyra ”män” sig upp, kom fram till mig och omringade mig så jag inte kunde ta mig någonstans.

Först var det som att de ville ”retas”, de ryckte mig i kläderna, min väska och sa igen att de ville ha cigg och ville se i min väska så att jag inte ljög, samtidigt som ”ledaren” drog mig tätt intill sig med ett äckligt flin och de andra tre började ta på mig också. Då sa jag ifrån med bestämd ton ”Jag har inga cigg! Ni får skaffa era egna jävla cigg som alla andra”. Då slog det tilt i ”ledaren” och han sparkade mig hårt på benet ( det är minst lika illa som skadorna på arm och i ansikte som ni kan se på mitt foto ) Han var jättearg och dom andra tre tog sig friheten att tafsa först väldigt hårt så att det gjorde mycket ont, då kände jag hur det ilade i armen – jag hade fått ett rejält knytnävslag på armen av samma man som sparkade mig. De andra tre hade alla sina händer på mig, de smekte mig både på brösten, på rumpan och mellan mina ben. Den ena hade sin hand innanför mina trosor på rumpan och de andra två hade sina händer innanför min tröja och BH och de lirkade framtill på mina jeans men tack och lov utan resultat. Samtidigt som dessa tre tafsade så smekte två av dom sig på sina könsorgan, dom som tafsade på mig sa någonting på ett språk som jag uppfattade som somaliska, det lät som om de kom överens om något, och de började rycka mig åt sidan. Under all denna turbulens så fick jag mitt tredje och sista knytnävslag i ansiktet av samma man. Under hela förloppet så fick jag även skällsord sköljt över mig, ord som ”hora”, ”svenska jävla hora” osv. Jag fruktade för mitt liv, men framförallt för att jag kanske skulle bli våldtagen. Men sedan tror jag att de stördes av något tack och lov och de sprang så fort dom kunde mot Nordanby. Jag sprang in till mig.

Signalement:
GM, 1: ”Ledaren” som misshandlade mig, en man på ca 25-35 år, grovt byggd, ca 1.70 lång, välvårdat mörkt hår (kort på sidorna, längre på huvudet som var välkammat ) helskägg, större, markant näsa, ”brett” huvud och nacke, mörka ögon, grova men ”tillfixadade” ögonbryn, härstammar vad jag tror från mellanöstern, kraftig brytning. Svart luvtröja, säckiga, ljusa och slitna jeans och sneakers.

GM, 2: Man, ca 25-30 år, ca 1.80 lång, smalt byggd, mörk hy, krulligt svart hår, tunt ”pipskägg”. Vanliga, mörka jeans, mörk basebolljacka, sneakers. Härstammar från Somalia tror jag. Brytning.

GM, 3:
Man, ca 20-25 år, ca 1.75-1.80 cm lång, mörk, mycket smalt byggd, mörkt, krulligt hår, mörka ögon, svart keps, mörk t-shirt med tryck, slitna, mörka och säckiga jeans, sneakers. Härstammar från Somalia tror jag. Brytning.

GM, 4:
Man, ca 25-30 år, ca 1.70-1.75 cm lång, mörk, normal kroppsbyggnad, skäggstubb. Tunnare svart jacka med luva över huvudet ned till brynen, säckiga, ljusa jeans, sneakers. Härstammar från Somalia tror jag. Brytning.

Om någon sett eller hört något – skriv gärna till mig eller ring Västeråspolisen.

Annonser