Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kvinna gruppvåldtagen i Nynäshamn

En ung kvinna utsattes för en grov våldtäkt i Nynäshamn tidigt på lördags­morgonen, skriver polisen på sin hemsida. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus.
– De har varit en eller flera gärningsmän, säger polisen Lars Alvarsjö

Polisen får larm om övergreppet klockan 03:56. En anmälare har då påträffat en kvinna i 25-årsåldern som berättat att hon blivit våldtagen utomhus i centrala Nynäshamn. Kvinnan förs till sjukhus för vård där hon fortfarande vårdades vid femtiden på eftermiddagen.

– Ärendet ligger hos oss just nu eftersom det inte finns någon utredningsresurs i Nynäshamn över helgen, berättar Dan Andersson som är inre befäl på polisen i Flemingsberg

Han är själv inte så insatt i ärendet, men det är biträdande inre befäl Lars Alvarsjö som nu fungerar som jourhavande förunder­söknings­ledare.

– De har varit en eller flera gärningsmän, utredningsläget är synnerligen oklart än så länge i och med att målsäganden vårdas på sjukhus och vi inte kunnat hålla några ordentliga förhör med henne, berättar han

Så hon vårdas fortfarande på sjukhus?
– Ja.

Kvinnan, som är hemmahörande i Nynäshamns­trakten, uppges ha blivit ordentligt chockad av händelsen och därför har det varit svårt för polisen att höra henne. Polisen har inget signalement på gärnings­männen och heller inga vittnen till övergreppet.

Brottsplatsen är något oklar, men ett område nära Bedaröbaren spärrades av för teknisk undersökning, skriver Nynäshamns­posten.

– Det som har angetts som brottsplats­adress är Nynäsvägen, utomhus i centrala delarna av Nynäshamn. Om man har gjort iakttagelser som man tror kan vara av vikt av polisen så får man gärna höra av sig, säger Alvarsjö och tillägger:

– Tidpunkten är någonstans mellan tre och fyra på natten.

Händelsen rubriceras som grov våldtäkt.

Annonser