Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kvinna överfallen av flera män i natt – utreds som grov våldtäkt

En anmälan om grov våldtäkt har upprättats efter att en kvinna överfölls i natt av flera män vid Högaholm i Malmö. Efter överfallet tog sig kvinnan hem och larmade polisen.

Vid klockan 00.42 fick polisen in ett samtal om överfall i stadsdelen Högaholm. Flertalet polispatruller kom till platsen och spärrade av ett stort område vid en parkering och en cykelbana. Exakt var överfallet skedde vill polisen inte berätta.
En anmälan om grov våldtäkt har nu upprättats.
Kvinnan som är över 18 år transporterades vid 03-tiden in till polishuset för närmare förhör. En del saker som kvinnan haft på sig vid överfallet togs i beslag av polisen för teknisk undersökning.

Under natten utökades avspärrningen och polisens yttre befäl hjälpte till med avspärrningarna vid en kiosk och vid den aktuella cykelbanan. Under morgontimmarna kommer polisens tekniker att undersöka det avspärrade området i jakt på bevis.
Man inväntar också en specialhund till platsen som kan söka efter bland annat sperma, enligt SVT Nyheter Skåne
Tidigare i december blev en 17-årig flicka blivit utsatt för en misstänkt gruppvåldtäkt vid en lekplats på Hasselgatan i Malmö. Men om det finns några kopplingar mellan fallen är för tidigt för att säga, säger Nils Norling, pressinformatör på Malmöpolisen.
– Om vi tittar på den tidigare händelsen på Hasselgatan och den här ifrån natten så har vi i nuläget inte gått ut med ett händelseförlopp och inte kunnat bekräfta hur många personer som befunnit sig på platserna.
Bägge händelserna utreds nu och polisen undersöker om det kan finnas ett mönster.
– Det går inte att omedelbart säga att ärendena hänger ihop med varandra men man kan inte utesluta det heller. De två senaste händelserna har det gått väldigt mycket rykten om som vi försökt ta död på. Men vi har inte gått ut med något händelseförlopp, säger Nils Norling.


Vill du bli gravid? Köp ägglossningstest här

Annonser