займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Kvinna överfallen av fyra män

eskilstuna

Eskilstuna

Just när kvinnan tror att hon undkommit trakasserierna från ynglingarna, och stängt ytterdörren till sin trappuppgång hör hon bakom sig hur glasrutan i porten slås sönder.

Det hela utspelar sig i centrala Eskilstuna natten till i går. Den 28-åriga kvinnan är på väg hem strax efter midnatt när hon möter fyra ynglingar på cykel.

Hon försöker vika undan för att släppa förbi dem, men en av killarna kliver av sin cykel och går rakt fram mot kvinnan och gör sig omgående skyldig till sexuellt ofredande. Han tar kvinnan på brösten, på stjärten och kör upp en hand mellan hennes ben. Två av hans vänner, som också klivit av cyklarna, visar tydligt intresse i att delta i ofredandet.

En av de fyra ynglingarna håller sig mer i bakgrunden. Enligt kvinnan har just denne kille försökt få de andra att ta sig samman.

Han till och med yttrade orden:
– Det här är inte kul, lägg av nu. Hörni, lyssna nu.

Men den man som går i spetsen spänner blicken i kvinnan och förklarar för henne att vi är fyra stycken, mot dig som är ensam. Vi våldtar dig som ingenting.

Kvinnan är inte långt från sitt hem, och chansar på att hon ska hinna in i portuppgången innan killarna är i fatt henne, och kliver undan och lyckas springande ta sig fram till sin ytterdörr.

I nästa ögonblick kastar en av killarna som förföljt henne en sten genom dörrutan. Kvinnan låser snabbt upp dörren till lägenheten, slår igen den och låser den. Kvinnan larmar polisen. En patrull åker omedelbart till platsen och får korn på fyra ynglingar på cykel som motsvarar signalementet som kvinnan gett dem.

De fyra stoppas och polisen samlar in alla uppgifter om dem och vänder sig sedan om för att åka hem till kvinnan och kolla om hon skadats fysiskt eller i vilken grad av chock hon befinner sig.
– Det visade sig att hon var ganska samlad ändå, säger Lars Ånestrand på Eskilstunapolisen. Hon var förstås märkbart tagen av det som hänt henne, men hon avböjde polisens förslag om hon ville ha skjuts någonstans.
Ett par svordomar undslipper polismannen som en markering för hur lågt han anser att övergreppet är.
– Jag tycker verkligen det. Jävla typtag.
En av de fyra ynglingarna är 18, två är 14 och den fjärde är 12. Den av de fyra som är straffmyndig riskerar åtal för sexuellt ofredande och skadegörelse.

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.2486042-kvinna-overfallen-av-fyra-man