займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Låt barnen vara !!!!!!

http://www.expressen.se/gt/man-till-attack-pa-lekplats-flera-slagna/

I lördags i Göteborg närmre bestämt slottskogen vid plikta ger sig en man i 25 års ålder på ett 7 årigt barn med sparkar och slag ,helt oprovocerat. Mannen är stökig och enligt polisen så slänger man in han i bilen och åker därifrån. Mannen sägs vara afghansk. Och Jo för mig är det viktigt att veta etnicitet,extremt viktigt då man undrar varför all denna sjuka ilska infinner sig och riktar sig mot de svagaste människorna i samhället.

Ibland önskar jag att dessa jäklar kunde springa på fel person och få så mycket pisk att de inte kan varken sitta eller gå. Och ja jag är fullt medveten om att jag nu sitter och pratar mot våld och sen också förespråkar att gärningsmannen ska få smaka på sin egna medicin. Men det är de gånger jag anser att våld faktiskt är tillåtet,att få försvara ett övergrepp. Och ge tio gånger tillbaka.

Ett barn på 7 år så fruktansvärt brutalt. Tänk den känslan att vara liten mitt i leken ,vilken panik och vilken rädsla. Kanske blir rädd för all framtid ,hur skall ett barn våga lite på människor i samhället efter något sånt?

Rubriceringen är grov misshandel alternativt misshandel. Sluta dalta med dessa brott mot barn. Det är klart som sjutton det är grovt brott ,det är en grov misshandel. Barnet är i underläge ,minderårigt och står helt utan värn och kan få men för livet.

Enligt människor på plats denna dagen inkl en vän till mig för det sig om en afgahn ,denna människa ska hem och ut ur landet ,våra barn här ska skyddas till varje pris. Våra barn är framtiden och bör få växa upp i stabilitet i en trygg värld. Sätt gränser, statuera nu ett exempel som ni aldrig gjort förut när det gäller brott mot våra små medmänniskor.

Se denna händelsen ur barnets perspektiv inte ditt vuxen perspektiv ,det skall alltid tilldöms efter barnperspektivet och det menas att se det just från barnets håll, barnets nivå och inte vad vi anser är rätt eller fel.

Denna förklaring med barnperspektivet borde samtliga Myndigheter lära sig mer om. För här kör man fortfarande på efter vad både lagar och vuxna anser.

Se barnet, barnets individuella utveckling alla är olika med både sårbarhet och känslighet. Individ utred och anpassa efter hur barnet mår efter händelsen. Idag döms endast generella och obligatoriska domar i barn ärenden. Vilket är horribelt. Vi lever på 2017 talet och ännu räknar vi inte in barn i de mänskliga rättigheterna.

Det är på tiden för er att statuera exemplet att tiderna förändrats hos er också polis,domstol och Myndigheter.

Jag vill inte höra att detta skägg barn till förgripare är 15 år och inte kan dömas. Då kommer jag egenhändigt tåga upp med en fet anmälan till Europa konvetionen mot svensk domstol. Barn skall skyddas och hör sen