Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Lev som vanligt och håll käften

Svenskar uppmanas hela tiden att leva som vanligt och inte låta terror,nazism och våld ta över våra gator. Rätta mig om jag har fel nu men går det att leva som vanligt nu för tiden? Jag vill mer kalla det leva normalt i ett onormalt samhälle..För detta är normalt i en onormal värld.

Vi har ett samhälle under ständig förändring där våld , extremism, terrorism breder ut sig i rasande takt. Och jag är inte uppväxt och rustad för detta.

Jag är van vid att se Mulle skolan med reflex västar på väg med dagis gruppen  in i skogen. Nu ser vi dagis barn med skottsäker väst hållandes i ett rep i ett tåg på väg upp och handla.

Idag kan det hända praktiskt taget vad som helst. Och det är inte bara invandrare som ska sköta sig i landet. Vi svenskar är födda och uppväxta med att sitta tysta och hålla käften, vi har hela tiden lärt oss att aldrig ta ton mot makten. För det har vi fått lära oss att det bara kan ställa till det för en själv.

Med facit i hand så fungerar det inte riktigt så som vi trott. Man kan revoltera ,man kan kasta sten och utropa allaha Akbar,man kan hugga ner en mor och son på Ikea och kräva få tv i sin cell och få igenom det. Man kan våldta en 12 åring i flera timmar och inte straffas för man själv säger att man är 16 år när man är över 28 år. Man kan sitt strejka och grisa ner på stora offentliga platser utan att bli bort förd. Man kan tydligen kräva pengar och slippa jobba.

Jag vet inte riktigt men hade Sverige inte en stor blå lagbok? Vad kommer det sig att både domstolen och Myndigheter inte följer denna?

Detta jag lärt mig i vett och etikett och hur man beter sig mot Myndigheter ,mot polis verkar inte gälla längre. Om Sverige inte börjar ta itu med detta som råder nu och lagföra de som bryter lag i allt från ljuga om ålder till mord då kommer vi förbli ett förlorat land.

Våldsverkare och de som attackerar lag och ordning ska direkt dömas ,det är fortfarande Sverige och det är fortfarande olagligt med våld här. Kan någon inte bara slå näven i bordet och börja statuera exempel. Om det ska förändras i samhället så måste Sverige gå ut hårt mot hårt. De håller inte att kärleks manifestera längre. Är det inte ett bevis när nazister tågar på våra gator, ett stort hån mot Marie Louise och Tony Hron som fick sin 14 åriga son ihjäl sparkad av nazister för många år sen i Kode.

Är det inte ytterligare ett bevis på när islamistiskt parti söker in till riksdagen att Sverige går sig förlorat sitt egna land när man fullständigt tappar landet ur händerna till våldsverkare som står beredda att ta över våra gator och vår riksdag.

Och vi svenskar som inte kastar gatsten på polisen ,våra ord räcker inte till och våra röster hörs inte. Inte ens om vi ropar i megafon.

Dessa grupper får gärna tycka ,tro och manifestera hur mycket de vill ,så länge de slutar med allt detta våld och propaganda för att locka fler unga i förorten till deras vansinnes ideologier.

Ja du Stefan Löfven du har en del att städa upp och du har en del att rätta till. Så du kan sluta stå och skaka arab shejkar i händerna och sluta samla röster på att spela bingo på äldreboende. Det finns ett Sverige som är i behov av att räddas från brutalitet.

Så kavla upp ärmarna på skjortan och hugg i. Du kan få en halv timmas rast om dagen och kaffe finns på seveneleven i pappers mugg för 26 kronor. Mellan kopp!

Välkommen in i matchen

Annonser