Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Likt Titanic går Sverige mot botten

Titanic krockar mot ett isberg en stund efter ställer sig bakdelen rakt upp mot skyn sakta sjunker båten mot botten och tar med sig barn,kvinnor,män mot döden.

Sverige är kantrat ligger med slagsida och vi fortsätter fylla landet till bredden av människor. Vi låter kriminaliteten ta över våra gator, nazisterna tågar fram, rasismen och hatet eskalerar, islamister ska in i riksdagen.

Och jag undrar hur skall detta sluta? Och vart är våra politiker i detta.

Vi behöver ta tillbaka kontrollen och det gör man inte genom att springa och gömma sig när problemen blir större. Man gör det inte heller genom att skära ner på polisen,vården eller välfärden. Och framför allt inte genom att utvisa fel människor från landet.

Det är jäkligt illa när man skickar till ett häkte att personen som sitter för övergrepp får stanna i landet. Bara där undrar jag i min egna person hur Sveriges regering och migrationsverket mår.

Alla människor som lyfter sanningar blir ned plockade ,blir avstängda på sociala medier och hotade av dessa grupperingar som också är de som sprider hat och propaganda.

Våra myndigheter är extremt fega, ryggradslösa och oärliga. Det värsta man kan göra är att bevisa att svenska samhället är styrda under lögn. Vårat klimat och hur vi växt upp under lögn präglar just nu vår vardag. Att fått lära sig sitta ner och vara tyst är en del av vanliga människors liv. Det är det vi blivit tillsagda ,på det viset har svenska myndigheter och makten kunnat styra Sverige i en hel hope av skandaler,mutor och lögner ,bara det ser bra ut på ytan så har vi struntat i att under ytan begår tjänstemän,riksdags folk lagbrott och gör lite som de själva bara anser och tycker.

På detta har vi en regering som drar åt olika håll, som inte har någon verklighetsförankring och som inte gör annat än att pajkasta varann. Vi har inte ens haft råd med er pajkastning det har kostat vanligt folks trygghet och säkerhet.

Pajkastningen har varit mer än bara pajkastning ,med facit i hand har det varit en del att få folk att fokusera på er pajkastning istället för det väsentliga som sker bakom stängda dörrar på Rosenbad. På det viset har man kunnat göra fula affärer under bordet,något som ingen av de vill kännas vid.

Jag undrar om det är någon politiker som ens känner sig stolt nu.

Vi vanliga svenska medborgare syns inte ,vi hörs inte,våktäkts offer får ingen upprättelse. Skötsamma asyl sökande får inte stanna. Men vi behåller förövare ,terrorister och islamister och skall göra de till en del i det fina mångkulturella Sverige

Är det verkligen det ultimata att ett islamistiskt parti skall in i en svensk riksdag. Om vi är i Sverige skall det väl styras av svenskar.

Hur långt har ni tänkt att dra det?

Annonser